MCSE online onderwijs + 4 klassikale lesdagen voor de prijs van € 2590,- !

Direct inschrijven Bel mij terug Meer informatie

Dit Blended opleidingstraject is bedoeld voor server-, systeem- en netwerkbeheerders, die het MCSE Server Infrastructure certificaat willen halen, maar geen tijd hebben om het klassikale MCSE traject van 10 dagen te volgen!

Voor een optimale leerervaring combineert Decisco online video trainingen en labs met klassikale lessen en begeleiding.

Met Microsoft Moc On-Demand online krijgt u de flexibiliteit die u wenst. Het biedt u de mogelijkheid om te leren wanneer en waar u wilt. Maar het kan uitstekend worden gecombineerd met klassikale lessen en begeleiding. Vooral belangrijke security items zoals NPS, Direct Access, Ipsec, Certification Authority en Federation Service worden als moeilijk beschouwd. Middels klassikale lessen kunt u meer kennis, uitleg en begeleiding verkrijgen van deze veelal ingewikkelde items.

 

MCSE blended opleidingstraject bestaat uit volgende items:

  • N.B. Voorgaand aan het MCSE 2012 traject is altijd het MCSA 2012 traject vereist!
  • Het online pakket bestaat uit een virtuele classroom omgeving in de cloud en Moc On-Demand Video Trainingen die via het Internet overal te bereiken zijn.
  • 4 Klassikale intensieve les en praktijkdagen in ons leercentrum. Bij aanvang van de eerste dag bespreekt u met de docent uw wensen en opgedane kennis. Op basis van de individuele bespreking stelt de docent een lesplan op waar extra aandacht geschonken wordt aan de complexere onderwerpen en items die door u moeilijk gevonden worden.
  • Het officiële, digitale Microsoft MOC-studiemateriaal
  • Gratis kennistoetsen na alle modules, gratis proefexamens en extra tools en tests
  • Microsoft Certificate of Achievement.
  • Koffie en thee zoveel u wilt.

N.B. Voorgaand aan het MCSE 2012 traject is altijd het MCSA 2012 traject vereist!

MCSE bestaat uit 2 modules

TitelExamen nr.
MOC On Demand 20413:
Designing and Implementing a Server Infrastructure
70 – 413
MOC On Demand 20414:
Implementing an Advanced Server Infrastructure
70 – 414

 

Na het volgen van deze combinatiebundel bent u optimaal voorbereid om de MCSE Server Infrastructure 2012 R2 certificering te behalen. U heeft de theorie geleerd via de video’s en de klassikale dagen, praktijkervaring heeft u verkregen door middel van de officiële Microsoft labs in de cloud en met onze proefexamens bent u optimaal voorbereid op de examens zelf.

 

Advies nodig?

Wilt u meer advies over het MCSE traject, dan kunt u hierover natuurlijk bellen met onze opleidingsadviseurs 0346-574411 of een e-mail sturen naar info@decisco.nl.

 

Class-Online ook toepasbaar op verschillende losse Microsoft modules. Bekijk ze hier!