Opleidingen en trainingen

MCSA Cloud Platform

Direct inschrijven Bel mij terug Meer informatie
Wereldwijd is Azure een van de grootste cloud-platformen dat niet alleen heel interessant is voor developers, maar ook voor IT-professionals die virtuele machines of websites willen beheren in de cloud.

Traject

Om het MCSA Cloud Platform certificaat te behalen dien je de volgende examens te behalen:
70-532 Developing Microsoft Azure Solutions
70-533 Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions

Developing Microsoft Azure Solutions

Doelgroep van deze certificering zijn IT Professionals die een certificering op het gebied van Microsoft Azure willen behalen. Deze training behandeld de overwegingen en keuzen die je moet maken op het gebied van de architectuur van een high available oplossing in de cloud.

De prijs bij Decisco voor de 5-daagse klassikale training Azure Infrastructure Solutions is 1690,-. Standaard prijs bij concullega’s is 2490,-.

CertificeringExamennr.Aanbevolen training
Developing Microsoft Azure SolutionsExam 70-532MOC20532 (5 dagen)

Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions

Deze training is voor administrators die virtuele machines en services gaan beheren in Azure.In deze ­training leert u alle mogelijkheden van Azure die u als beheerder moet weten. U leert de werking van virtuele netwerken, virtuele machines, websites, SQL databases en storage in Azure. U sluit de training af met PowerShell om werkzaamheden te automatiseren in Azure.

De prijs bij Decisco voor de 5-daagse klassikale training Azure Infrastructure Solutions is nu tijdelijk voor 1490,-. Standaard prijs bij concullega’s is 2490,-.

CertificeringExamennr.Aanbevolen training
Implementing Microsoft Azure Infrastructure SolutionsExam 70-533MOC20533 (5 dagen)

Voorkennis

Certificeringsprogramma MCSA Windows Server 2012 of 2016. Klik hier voor het MCSA Server 2016 + Gratis MCSE Cloud Platform Traject!

Kenmerken van het MCSA traject bij Decisco

Nergens in Nederland zijn de officiële klassikale Microsoft certificeringen zo voordelig als bij Decisco. Maar wij zijn niet alleen de goedkoopste Microsoft Learning Partner van Nederland, Decisco biedt veel meer voordelen en garanties. De belangrijkste hebben we voor u op een rij gezet:

Laagste prijsgarantie

Mocht u toch een offerte hebben ontvangen die nog voordeliger is, dan bieden wij u dezelfde prijs plus een extra 10% korting. Voorwaarde is wel dat de opleiding overeenkomstig is aan die van Decisco, d.w.z. klassikale lessen gegeven door een gecertificeerde docent bij een gecertificeerd opleidingsinstituut.

Kwaliteitsgarantie

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze trainingen, dat wij al onze cursisten een waardevolle garantie durven te geven. In het uitzonderlijke geval dat de cursist na het volgen van een training niet voor de volle 100% tevreden is, bieden wij hem de mogelijkheid om de betreffende training opnieuw te komen volgen.

100 % Klassikaal

Decisco geeft uitsluitend kwalitatieve klassikale trainingen, de meest effectieve opleidingsvorm. Voor de klas staat altijd een Certified Trainer, waarbij interactief en praktijkgericht lesgeven centraal staat.

Cursusmateriaal

Decisco is een Certified Microsoft Learning Partner. In de trainingen wordt enkel gebruik gemaakt van Microsoft Official Courseware met tevens daarbij in de Cloud een virtuele online lab omgeving die via het Internet te bereiken is.

Gegarandeerde doorgang

Een grote voordeel van Decisco is dat 99% van alle trainingen doorgaan, dit vanwege het feit dat Decisco werkt met vaste docente

Kenmerken van deze training

  • 5 klassikale lesdagen.
  • Officiële Microsoft Moc boeken met virtuele lab omgeving.
  • Gratis proefexamenvragen.
  • Microsoft Certificate of Achievement.
  • Lunch, koffie en thee zoveel u wilt.

Advies nodig!

Wilt u meer informatie over de trainingen ? Bel dan met een van onze opleidingsadviseurs naar 0346-574411. Zij kunnen u een passend advies geven.