Opleidingen en trainingen

MCSA Azure Administrator

Direct inschrijven Bel mij terug Meer informatie
Wereldwijd is Azure een van de grootste cloud-platformen dat niet alleen heel interessant is voor developers, maar ook voor IT-professionals die virtuele machines of websites willen beheren in de cloud.

Traject

Om het MCSA Azure Administrator certificaat te behalen dien je de volgende examens te behalen:

  • AZ-100 Microsoft Azure Infrastructure & Deployment
  • AZ-101 Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions

De prijs bij Decisco voor de 5-daagse klassikale training Azure Infrastructure Solutions is 1690,-. Standaard prijs bij concullega’s is 2490,-

CertificeringExamennr.
Microsoft Azure Infrastructure & DeploymentExam AZ-100

 

De prijs bij Decisco voor de 4-daagse klassikale training Azure Infrastructure Solutions is nu tijdelijk voor 1490,-. Standaard prijs bij concullega’s is 2290,-.

CertificeringExamennr.
Implementing Microsoft Azure Infrastructure SolutionsExam AZ-101

 

Kenmerken van het MCSA traject bij Decisco

Nergens in Nederland zijn de officiële klassikale Microsoft certificeringen zo voordelig als bij Decisco. Maar wij zijn niet alleen de goedkoopste Microsoft Learning Partner van Nederland, Decisco biedt veel meer voordelen en garanties. De belangrijkste hebben we voor u op een rij gezet:

Laagste prijsgarantie

Mocht u toch een offerte hebben ontvangen die nog voordeliger is, dan bieden wij u dezelfde prijs plus een extra 10% korting. Voorwaarde is wel dat de opleiding overeenkomstig is aan die van Decisco, d.w.z. klassikale lessen gegeven door een gecertificeerde docent bij een gecertificeerd opleidingsinstituut.

Kwaliteitsgarantie

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze trainingen, dat wij al onze cursisten een waardevolle garantie durven te geven. In het uitzonderlijke geval dat de cursist na het volgen van een training niet voor de volle 100% tevreden is, bieden wij hem de mogelijkheid om de betreffende training opnieuw te komen volgen.

100 % Klassikaal

Decisco geeft uitsluitend kwalitatieve klassikale trainingen, de meest effectieve opleidingsvorm. Voor de klas staat altijd een Certified Trainer, waarbij interactief en praktijkgericht lesgeven centraal staat.

Gegarandeerde doorgang

Een grote voordeel van Decisco is dat 99% van alle trainingen doorgaan, dit vanwege het feit dat Decisco werkt met vaste docente

Kenmerken van deze training

  • 5 klassikale lesdagen.
  • Officiële Microsoft Moc boeken met virtuele lab omgeving.
  • Gratis proefexamenvragen.
  • Microsoft Certificate of Achievement.
  • Lunch, koffie en thee zoveel u wilt.

Advies nodig!

Wilt u meer informatie over de trainingen ? Bel dan met een van onze opleidingsadviseurs naar 0346-574411. Zij kunnen u een passend advies geven.

http://www.tractorklus.nl/wp-content/uploads/2015/05/laagste-prijs-garantie.png