Opleidingen en trainingen

Microsoft Certified Azure Administrator Associate Certificering! Opvolger van MCSA Azure

Allereerst is het belangrijk om te weten dat veel Microsoft trainingstrajecten op de schop gaan en verder gaan onder het nieuwe Role-Based trainingsmodel van Microsoft. De oude MCSA Azure certificering is vervangen door de Azure Administrator Associate Certificering, die aanvankelijk bestond uit de AZ-100 en AZ-101 certificering. Maar ook deze trainingen gaan per 1 mei vervangen worden door de AZ-103 training!

Volg jij een AZ-100 of AZ-101 training? Dan hebben wij belangrijk nieuws. Doorlopend ontvangt Microsoft feedback over hun certificeringen van duizenden Microsoft trainers en gecertificeerde IT’ers. Met deze feedback zorgt Microsoft ervoor dat de kwaliteit van hun certificeringen hoog blijft en optimaal past bij de meest recente ontwikkelingen in de markt. Naar aanleiding van deze feedback heeft Microsoft bekend gemaakt dat het traject van de Microsoft Azure Administrator Certificering gaat wijzigen. Er is besloten om de AZ-100 en de AZ-101 samen te voegen tot één nieuw traject: de AZ-103. De veranderingen gaan in per 1 mei 2019.

Wijzigingen AZ-103 samengevat

 •  Per 1 mei vervangt het AZ-103 examen de AZ-100 en AZ-101 examens
 • AZ-100 en AZ-101 examens komen per 1 mei te vervallen, zorg er dus voor dat jij voor die tijd jouw training afrond en examen doet.
 • De curriculum van de AZ-100 is de rode draad in de nieuwe AZ-103 en blijft daarom nog steeds heel relevant
 • Wanneer je vóór 1 mei jouw AZ-100 examen behaald ontvang jij direct de Microsoft Azure Administrator titel
 • Wanneer je vóór 1 mei jouw AZ-101 examen behaald ontvang jij de badge waarmee je kan aantonen dat jij extra kennis hebt voor jouw rol als Azure Administrator. Daarnaast krijg jij een nieuwe examenvoucher die je kan inzetten voor een ander Microsoft examen
 • Haal je het niet om vóór 1 mei het AZ-100examen te doen? Dan kun je het AZ-103 examen na die datum gaan behalen.

 

Microsoft Certified Azure Administrator nu voor de prijs van 1590,-

Training AZ-103 komt per 1 mei 2019 beschikbaar

 •  Manage Azure Subscriptions and Resources
 •  Implementing and Managing Storage
 •  Deploying and Managing Virtual Machines
 •  Configure and Manage Virtual Networks
 • Manage Identities
N.B. De prijs voor de Azure Administrator Associate certificering, bestaande uit de AZ-103 training, is bij Decisco 1590,-. Standaard prijs bij conculega’s is 2390,- of meer.

 

Bij de prijs is inberekend

 • 4/5 klassikale lesdagen.
 • Microsoft officiële moc boeken met virtuele lab omgeving.
 • Gratis proefexamenvragen.
 • Microsoft Certificate of Achievement.
 • Lunch, koffie en thee zoveel u wilt.

 

Kenmerken van de Microsoft certificeringen bij Decisco

Nergens in Nederland zijn de officiële klassikale Microsoft certificeringen zo voordelig als bij Decisco. Maar wij zijn niet alleen de goedkoopste Microsoft Learning Partner van Nederland, Decisco biedt veel meer voordelen en garanties. De belangrijkste hebben we voor u op een rij gezet:

Laagste prijsgarantie op de Azure Associate trainingen

Mocht u toch een offerte hebben ontvangen die nog voordeliger is, dan bieden wij u dezelfde prijs plus een extra 10% korting. Voorwaarde is wel dat de opleiding overeenkomstig is aan die van Decisco, d.w.z. klassikale lessen gegeven door een gecertificeerde docent bij een gecertificeerd opleidingsinstituut.

Kwaliteitsgarantie op de Azure Associate trainingen

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze trainingen, dat wij al onze cursisten een waardevolle garantie durven te geven. In het uitzonderlijke geval dat de cursist na het volgen van een training niet voor de volle 100% tevreden is, bieden wij hem de mogelijkheid om de betreffende training opnieuw te komen volgen.

100 % Klassikale Azure Associate trainingen

Decisco geeft uitsluitend kwalitatieve klassikale trainingen, de meest effectieve opleidingsvorm. Voor de klas staat altijd een Certified Trainer, waarbij interactief en praktijkgericht lesgeven centraal staat.

Gegarandeerde doorgang van de trainingen

Een grote voordeel van Decisco is dat 99% van alle trainingen doorgaan, dit vanwege het feit dat Decisco werkt met vaste docente

Advies nodig!

Wil jij je als een van de eerste inschrijven voor de AZ-103? De trainingen komen in mei 2019 beschikbaar. Heb je vragen of wil je advies over wat het beste bij jouw situatie past? Neem dan gerust contact met ons op. Bel 0346-574411, mail info@decisco.nl.

Direct inschrijven Bel mij terug Meer informatie