Opleidingen en trainingen

Wordt een Microsoft Certified Azure Administrator Associate

Azure is hét online diensten platform van Microsoft. Veel belangrijke en kritische bedrijfselementen zoals databases en websitehosting kunnen via dit platform “in de cloud” geplaatst worden. Wat voor bedrijven voor veel gemak zorgt. Het is daarom belangrijk voor systeembeheerders om goed met dit platform om te kunnen gaan.

Microsoft Certified Azure Administrator Associate Traject

 

Om het Microsoft Certified Azure Administrator Associate certificaat te behalen dien je de volgende examens te behalen:

 • AZ-100 Azure Administrator Infrastructure & Deployment
 • AZ-101 Azure Administrator Integration & Security

De prijs bij Decisco voor de 4-daagse klassikale training Azure Administrator Infrastructure & Deployment is 1590,-. Standaard prijs bij concullega’s is 2190,-

AZ-100: Microsoft Azure Infrastructure & Deployment (4 dagen)

 • AZ-100T01: Manage Subscriptions and Resources
 • AZ-100T02: Implementing and Managing Storage
 • AZ-100T03: Deploying and Managing Virtual Machines
 • AZ-100T04: Configure and Manage Virtual Networks
 • AZ-100T05: Manage Identities

De prijs bij Decisco voor de 4-daagse klassikale training Azure Administrator Integration & Security is nu tijdelijk voor 1590,-. Standaard prijs bij concullega’s is 2190,-.

AZ-101: Microsoft Azure Administrator Integration & Security (4 dagen)

 • AZ-101T01: Migrate Server to Azure
 • AZ-101T02: Implementing and Managing Application Services
 • AZ-101T03: Implementing Advanced Virtual Networking
 • AZ-101T04: Secure Identities

N.B. Bundelprijs voor het Microsoft Certified Azure Administrator Associate traject bij Decisco is €2990,-.

De nieuwe Role-Based Certificeringen van Azure

Er is een trainingsrevolutie gaande bij Microsoft! Microsoft goes Role-based. Veel Microsoft trainingstrajecten gaan op de schop en gaan verder onder het nieuwe Role-Based trainingsmodel van Microsoft. De certificeringen en trainingen van Azure hebben de primeur.

Om de belangrijkste functies in de branche te bepalen is er uitgebreid marktonderzoek gedaan door Microsoft. Hieruit zijn diverse rollen gedefinieerd waarvoor gerichte trainingen zijn ontworpen: de nieuwe Role-Based certificeringen bestaan uit de Azure Developer Associate, Azure Administrator Associate en Azure Solutions Architect Expert. Daar waar de oude certificeringen breed waren opgesteld, zijn de nieuwe Azure-trainingen nu afgestemd op specifieke werkvelden om zo beter aan te sluiten op de arbeidsmarkt. Klik hier voor meer informatie!

Kenmerken van de Microsoft certificeringen bij Decisco

Nergens in Nederland zijn de officiële klassikale Microsoft certificeringen zo voordelig als bij Decisco. Maar wij zijn niet alleen de goedkoopste Microsoft Learning Partner van Nederland, Decisco biedt veel meer voordelen en garanties. De belangrijkste hebben we voor u op een rij gezet:

Laagste prijsgarantie

Mocht u toch een offerte hebben ontvangen die nog voordeliger is, dan bieden wij u dezelfde prijs plus een extra 10% korting. Voorwaarde is wel dat de opleiding overeenkomstig is aan die van Decisco, d.w.z. klassikale lessen gegeven door een gecertificeerde docent bij een gecertificeerd opleidingsinstituut.

Kwaliteitsgarantie

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze trainingen, dat wij al onze cursisten een waardevolle garantie durven te geven. In het uitzonderlijke geval dat de cursist na het volgen van een training niet voor de volle 100% tevreden is, bieden wij hem de mogelijkheid om de betreffende training opnieuw te komen volgen.

100 % Klassikaal

Decisco geeft uitsluitend kwalitatieve klassikale trainingen, de meest effectieve opleidingsvorm. Voor de klas staat altijd een Certified Trainer, waarbij interactief en praktijkgericht lesgeven centraal staat.

Gegarandeerde doorgang

Een grote voordeel van Decisco is dat 99% van alle trainingen doorgaan, dit vanwege het feit dat Decisco werkt met vaste docente

Kenmerken van deze training

 • 5 klassikale lesdagen.
 • Officiële Microsoft Moc boeken met virtuele lab omgeving.
 • Gratis proefexamenvragen.
 • Microsoft Certificate of Achievement.
 • Lunch, koffie en thee zoveel u wilt.

Advies nodig!

Wilt u meer informatie over de trainingen ? Bel dan met een van onze opleidingsadviseurs naar 0346-574411. Zij kunnen u een passend advies geven.

Direct inschrijven Bel mij terug Meer informatie