shade

Examentraining

De meeste cursisten hebben geen of nauwelijks ervaring met de manier waarop een Microsoft examen wordt afgelegd. Weten wat je te wachten staat vergroot het zelfvertrouwen en verhoogt de kans op slagen. Een uitgebalanceerde voorbereiding, gedegen oefening en intensieve examentraining zijn daarom noodzakelijk

Ons doel
Een optimale voorbereiding op de examens.
Grotere kans op slagen

Voor wie?
Voor systeembeheerders, netwerkbeheerders die een thuisstudie volgen, maar moeite hebben om de officiële examens te begrijpen. Bij Decisco wordt uitgelegd hoe de examenvragen te lezen, analyseren en te interpreteren. Tevens krijgt u zeer goede examenvragen om volop thuis te oefenen.

Examentraining bestaat uit:
Proefexamens en Tools om thuis te oefenen
Klassikaal les (1 dag) waarin we aan de hand van een aantal examenvragen uitleggen hoe je deze moet lezen en interpreteren.

Prijs examentraining
Decisco prijs voor een examentraining inclusief proefexamens € 250, – (exclusief officiële examen).

Prijs examens
Decisco prijs voor een officieel Microsoft examen is € 180, -. De prijs kan echter variëren per vendor.

Examenaanvraag
Je examenaanvraag wordt door Decisco doorgegeven aan Prometric, een overkoepelend werelwijd exameninstituut. Prometric heeft in Nederland verschillende gecertificeerde examencentra waarvan Decisco er een is.
Op dit examencentrum wordt je examen on-line afgenomen d.m.v. een accessment test voor het betreffende examen. Het examen wordt door Decisco ingekocht (en betaald) d.m.v. vouchers. Deze vouchers hebben een beperkte geldigheidsduur en zijn gekoppeld aan je examen. Het is dus belangrijk dat je jouw examen niet te lang uitstelt i.v.m. het verlopen van de geldigheid van je voucher.

Verschuiven 2 dagen van te voren
Mocht je het door Decisco en bij Decisco geboekte examen om welke reden dan ook willen verschuiven dan is dat mogelijk. Het verschuiven is dan gratis. Als je voor een 2e, 3e, 4e keer etc. het examen wilt verschuiven dan worden er verschuivingskosten in rekening gebracht. Dit kost € 35,- excl. BTW per verschuiving per examen. Ook worden deze verschuivingskosten in rekening gebracht wanneer je het examen via Decisco hebt ingeboekt maar het examen wilt verschuiven bij ander exameninstituut van Prometric dan Decisco.
Als je het examen niet via Decisco hebt geboekt maar rechtstreeks of via het Internet bij Prometric, dan wordt door Prometric altijd kosten hiervoor in rekening gebracht.

Deze examengedragsregels zijn niet door Decisco bedacht maar zijn door Prometric aan de exameninstituten opgelegd.

Advies nodig?
Wil je advies over een examentraining of examen, bel 0346-574411 of stuur een e-mail naar info@decisco.nl.