Opleidingen en trainingen

Klassikale Exchange Trainingen

Direct inschrijven Bel mij terug Meer informatie

Met ingang van 1 oktober 2016 heeft Microsoft veranderingen aangebracht in haar certificeringen. Dat betekent dat het MCSE Messenger traject is komen te vervallen en daarvoor in de plaats MCSE Productivity gelanceerd is.

MCSE Productivity

De basis voor MCSE Productivity wordt gelegd met het MCSA Office 365 Traject (Klik hier voor meer informatie over dit traject). Plus één elective uit de hieronder weergegeven Exchange trainingen.

Trainingen Exam Moc
Administering Exchange Server 2016 Exam 70-345 M20345-1 (5 dagen)
Designing and Deploying Microsoft Exchange Server 2016  Exam 70-345 M20345-2 (5 dagen)

Prijs Exchange Training

De prijs bij Decisco voor een 5-daagse klassikale Exchange training is 1590,-. Standaard prijs bij concullega’s is 2390,-.

Kenmerken van deze training

  • 5 klassikale lesdagen
  • Officiële Microsoft Moc boeken en virtuele lab omgeving
  • Gratis proefexamenvragen
  • Microsoft Certificate of Achievement
  • Lunch, koffie en thee zoveel u wilt!

Voorwaarde is wel dat de opleiding overeenkomstig is aan die van Decisco, d.w.z. klassikale lessen gegeven door een gecertificeerde docent bij een gecertificeerd opleidingsinstituut.

Nergens in Nederland zijn de certificeringstrajecten zo voordelig als bij Decisco. Maar het gaat ons echter niet alleen om de voordeligste aanbieder te zijn! Wij willen onze cursisten de beste kwaliteit tegen de laagste prijs bieden. Uit de door Microsoft gehanteerde (MTM) cursusevaluaties is gebleken dat Decisco, al sinds 2008 steeds opnieuw in de top staat van de best beoordeelde Microsoft opleiders in Nederland door cursisten.

Advies nodig?

Wilt u advies over uw Exchange of MCSE Productivity traject of training, dan kunt u hierover natuurlijk bellen met onze opleidingsadviseurs op 0346-574411 of een e-mail sturen naar info@decisco.nl