Opleidingen en trainingen

Gratis proefles

Direct inschrijven Bel mij terug Meer informatie

Decisco is in Nederland het voordeligste opleidingsinstituut voor klassikale opleidingen. We zijn niet alleen de meest voordelige maar we pretenderen ook de beste te zijn in kwaliteit. Daarom geven we een gratis proefles zodat de klant zelf onze kwaliteit van de les kan ervaren en het verschil kan merken tussen klassikaal onderwijs bij Decisco en allerlei andere leervormen die elders gegeven worden.

Het Dagrooster

Op deze dag zullen de belangrijkste bouwstenen, c.q. objecten van de Active Directory worden besproken zoals Domains, Child-domains, Sites, Organizational Units, Trusts enz. ‘s-Middags zult u onder begeleiding van de docent de bovenstaande items zelf¬† gaan opzetten.

10.00 uur – 12.00 uur Intro + theorie
12.00 uur – 13.00 uur Lunch
13.00 uur – 15.00 uur Praktijk onder begeleiding van de docent

Het wordt een zeer interessante dag waarop u een kijkje kunt nemen in de fascinerende wereld van de Active Directory. Door deze zelf op te zetten wordt u een eind op weg geholpen in de kennis van de 2016 Server en haar directory structuur.

Heeft u interesse schrijf u dan nu in voor de gratis les. Als u meer informatie wenst omtrent onze trainingen of de gratis les, neem dan vrijblijvend contact op met een van onze opleidingsadviseurs. Bel: 0346-574411.