shade

ICT cursus

Zit u eraan te denken om een ICT cursus te volgen? Wij bieden klassikale cursussen waarbij u thuis weinig zelfstudie-uren heeft. Profiteer van onze effectieve methode en krijg les van gecertificeerde docenten.

ICT cursus

Decisco richt zich op een klassikale begeleiding. De uren die u thuis moet besteden aan de studie zijn zeer beperkt en u volgt geen lessen via internet. Tijdens onze klassikale lessen richten we ons op de onderlinge relaties en connecties tussen de verschillende onderwerpen. We bieden u een maximale begeleiding en naar onze mening is deze manier van lesgeven het meest effectief. De trainers waarvan u les krijgt zijn allemaal gecertificeerd en zijn 100% op de hoogte van alle materie.

De kenmerken van onze trainers

Onze trainers staan bekend om de volgende kenmerken:

 • Officieel gecertificeerd
 • Motiverend
 • Inspirerend
 • Hoge didactische vaardigheden
 • Ruime kennis

Kies voor de voordelen van Decisco

Eén van de voordelen van ons opleidingsinstituut is dat we u een uitstekende kwaliteit bieden. Daarnaast profiteert u van de scherpe prijzen en onze goede service. Alle cursisten krijgen les van gecertificeerde trainers die motiverend en inspirerend zijn. Ze hebben hoge didactische vaardigheden en een ruime kennis van alle ins en outs omtrent ICT. We hebben onze docenten zorgvuldig geselecteerd, zodat u alleen maar les krijgt van trainers waar wij 100% achter staan.

100% kwaliteitsgarantie

Bij Decisco kunt u terecht voor een 100% kwaliteitsgarantie. We zijn overtuigd van onze cursussen en opleidingen en daarom kunnen wij u dit leveren. Bij een uitzondering kan het voorkomen dat u als cursist niet tevreden bent over de ICT cursus. In dit geval is het bij ons mogelijk om dezelfde cursus opnieuw te volgen. Dit is uiteraard geheel kosteloos en zonder verplichtingen.

De 7 zekerheden waarom klanten kiezen voor Decisco

 1. Dé specialist in Microsoft certificeringstrajecten
 2. Trainingen mét startgarantie
 3. Laagste-Prijs-Garantie op trajecten
 4. Eigen examencentrum
 5. Zeer ervaren én gecertificeerde Microsoft trainers (MCT)
 6. Kleine groepen mét persoonlijke aandacht (max. 12 personen)
 7. Praktijkgerichte trainingen met officieel Microsoft materiaal

ICT cursus volgen?

Geïnteresseerd in een ICT cursus? Bel 0346-574411 of stuur een mail naar info@decisco.nl

Offerte aanvragen   Bel mij terug   Meer informatie