shade

ICT opleiding

Met een ICT opleiding kunt u vele kanten op. Het is dan ook erg verstandig voor uw carrière om een training bij Decisco te gaan volgen. Wij zijn een opleidingsinstituut dat gespecialiseerd is in Microsoft certificeringen. We onderscheiden ons door de hoge kwaliteit die we u bieden tegen lage prijzen. Voor 100% staan we achter onze klassikale methode en gecertificeerde docenten.

ICT opleiding

Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor een ICT opleiding van Decisco:

 • Hoge kwaliteit
 • Scherpe prijzen
 • De beste service
 • Certified Trainers
 • 100% kwaliteitsgarantie

Een groot voordeel van onze opleidingen en trainingen is dat deze allemaal van zeer hoge kwaliteit zijn. Daarnaast doen we er alles aan om u zo laag mogelijke prijzen te bieden. U bent bij ons aan het juiste adres voor de beste service en een 100% kwaliteitsgarantie. We zijn overtuigd van de kwaliteit van onze opleidingen en daarom zijn onze cursisten ook altijd tevreden. Mocht dit niet het geval zijn dan bieden we de mogelijkheid om dezelfde training kosteloos nog een keer te komen volgen. Al onze cursisten krijgen les van Certified Trainers die de juiste papieren hebben. Zij zijn tevens geselecteerd op didactische vaardigheden en het vermogen om te motiveren.

Onze werkwijze

Bij Decisco bent u verzekerd van docenten die helemaal up-to-date zijn wat betreft de kennis van de materie. Hij of zij kan de cursisten daar dus alles over vertellen. Bij onze lessen staan er twee belangrijke zaken centraal: praktijkgericht lesgeven en interactiviteit. Dit kunt u zeker overlaten aan onze gecertificeerde trainers.

De 7 zekerheden waarom klanten kiezen voor Decisco

 1. Dé specialist in Microsoft certificeringstrajecten
 2. Trainingen mét startgarantie
 3. Laagste-Prijs-Garantie op trajecten
 4. Eigen examencentrum
 5. Zeer ervaren én gecertificeerde Microsoft trainers (MCT)
 6. Kleine groepen mét persoonlijke aandacht (max. 12 personen)
 7. Praktijkgerichte trainingen met officieel Microsoft materiaal

ICT opleiding volgen?

Geïnteresseerd in een ICT opleiding? Bel 0346-574411 of stuur een mail naar info@decisco.nl

Offerte aanvragen   Bel mij terug   Meer informatie