shade

ICT training

Heeft u interesse in het volgen van een ICT training? Decisco biedt u de laagste prijsgarantie van Nederland voor klassikale opleidingen. U krijgt les van de beste trainers die gecertificeerd zijn.

ICT training

Wanneer u op zoek bent naar klassikale Microsoft opleidingen, dan bent u bij Decisco aan het juiste adres. Wij zijn namelijk een Certified Learning Partner. We bieden u een uitstekende kwaliteit tegen lage prijzen. Bij een ICT training maken wij gebruik van:

  • Microsoft Official Courseware
  • Microsoft Certified Instructors

Microsoft doet aan cursusevaluaties en daaruit is gebleken dat wij al jarenlang worden beoordeeld door cursisten als één van de beste opleiders in Nederland. Volg gerust eens een gratis proefles om te kijken of onze methode goed bij u past.

Stel uw eigen opleidingstraject samen

Een groot voordeel van onze ICT training is dat u deze flexibel in kunt plannen op basis van uw eigen tijd en onze planning. We bieden u zowel dag- als avondopleidingen aan en indien gewenst kunt u deze ook combineren. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We maken graag een planning voor u die goed bij uw drukke leven past.

Hoog slagingspercentage

Onze klassikale aanpak leidt tot een hoog slagingspercentage. Bovendien draagt onze examenbegeleiding daar goed aan bij. Door het maken van oefenexamens begeleiden we onze cursisten tot het examen. Tevens krijgt u als cursist inzicht hoe u zich het beste kan voorbereiden op een examen. We stellen hoge eisen aan onze docenten en willen alleen de beste trainers voor u. Bovendien voldoen wij aan de strenge kwaliteitseisen van Microsoft.

De 7 zekerheden waarom klanten kiezen voor Decisco

  1. Dé specialist in Microsoft certificeringstrajecten
  2. Trainingen mét startgarantie
  3. Laagste-Prijs-Garantie op trajecten
  4. Eigen examencentrum
  5. Zeer ervaren én gecertificeerde Microsoft trainers (MCT)
  6. Kleine groepen mét persoonlijke aandacht (max. 12 personen)
  7. Praktijkgerichte trainingen met officieel Microsoft materiaal

Klassikale ICT training volgen?

Een ICT training volgen? Bel 0346-574411 of stuur een mail naar info@decisco.nl

Offerte aanvragen   Bel mij terug   Meer informatie