shade

Koop nu Microsoft trainingstegoed in en bespaar tot wel 37%

Ben je op zoek naar Microsoft trainingen tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij zijn Microsoft partner en verzorgen al ruim 16 jaar officiële, klassikale Microsoft trainingen tegen de beste prijs. Uiteraard werken wij alleen met Microsoft gecertificeerde trainers en materiaal.

Onze trainingen zijn exact hetzelfde als iedere andere Microsoft partner aanbiedt, alleen zijn wij voordeliger. Waar kies jij voor?

Nu inkopen = voordelig Microsoft trainingen volgen in 2020

Heb jij, of heeft jouw bedrijf voor volgend jaar Microsoft trainingen op de planning staan? Koop dan nu bij Decisco Microsoft trainingstegoed in en train in 2020 tegen een maximale bodemprijs van € 315 per dag, ongeacht welke Microsoft training of -certificering je wilt volgen. Dit in tegenstelling tot gemiddeld € 500 per dag die andere aanbieders hanteren.

Voorstel aanvragen  Informatie aanvragen

 

 

Voordelen van Microsoft trainingstegoed bij Decisco

  • Behoud laagste inkoopprijs ondanks prijsverhoging in 2020
  • Inkopen vanaf 15 strippen (normaal € 7.500 nu voor € 4.950)
  • Inkopen in 2019 en naar wens in te plannen in 2020
  • Gratis trainingsadvies op maat

Sinds 26 juli 2019 zijn wij onderdeel van de Vijfhart Groep, waardoor wij als reseller voor Microsoft Partner Vijfhart IT-Opleidingen werken. Hierdoor kunnen wij de trainingen tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding aanbieden en geniet jij als afnemer van officiële Microsoft trainingen en Microsoft certificeringen op de trainingslocaties van Vijfhart in Nieuwegein. Vijfhart is in 2019 uitgeroepen tot opleider van het jaar tijdens de Computable Awards.

Microsoft trainingstegoed aanvraag

  • Het aantal strippen bepaalt de dagprijs van de training. 15 strippen = € 330 per dag en 25 strippen = € 315 per dag.