Opleidingen en trainingen

Klassikaal MCSA Windows Server 2012 Traject

Momenteel heeft Decisco een zeer interessante actie op het MCSA Server 2012 traject van Microsoft. Tijdelijk ontvangt u een gratis MCSA 2016 Upgrade training bij aanschaf van een MCSA Server 2012 traject. U krijgt beide certificeringen voor veel minder dan de prijs van één MCSA Server 2012 traject bij concullega’s.

Kenmerken van het MCSA traject bij Decisco

Nergens in Nederland zijn de officiële klassikale Microsoft certificeringen zo voordelig als bij Decisco. Maar wij zijn niet alleen de goedkoopste Microsoft Learning Partner van Nederland, Decisco biedt veel meer voordelen en garanties. De belangrijkste hebben we voor u op een rij gezet:

Laagste prijsgarantie

Mocht u toch een offerte hebben ontvangen die nog voordeliger is, dan bieden wij u dezelfde prijs plus een extra 10% korting. Voorwaarde is wel dat de opleiding overeenkomstig is aan die van Decisco, d.w.z. klassikale lessen gegeven door een gecertificeerde docent bij een gecertificeerd opleidingsinstituut.

Kwaliteitsgarantie

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze trainingen, dat wij al onze cursisten een waardevolle garantie durven te geven. In het uitzonderlijke geval dat de cursist na het volgen van een training niet voor de volle 100% tevreden is, bieden wij hem de mogelijkheid om de betreffende training opnieuw te komen volgen.

Klassikaal

Decisco geeft uitsluitend kwalitatieve klassikale trainingen, de meest effectieve opleidingsvorm. Voor de klas staat altijd een Certified Trainer, waarbij interactief en praktijkgericht lesgeven centraal staat.

Cursusmateriaal

Decisco is een Certified Microsoft Learning Partner. In de trainingen wordt enkel gebruik gemaakt van Microsoft Official Courseware met tevens daarbij in de Cloud een virtuele online lab omgeving die via het Internet te bereiken is.

Gegarandeerde doorgang

Een grote voordeel van Decisco is dat 99% van alle trainingen doorgaan, dit vanwege het feit dat Decisco werkt met vaste docente

MCSA Server 2012
 Exam Moc
Installing and Configuring Windows Server 2012 R2 Exam 70-410 M20410 (5 dagen)
Administering Windows Server 2012 R2 Exam 70-411 M20411 (5 dagen)
Configuring Advanced Windows Server 2012 R2 Services Exam 70-412 M20412 (5 dagen)

Gratis

MCSA 2016 Upgrade
 Exam Moc
Upgrading your Skills to MCSA Windows Server 2016 Exam 70-743 M20743 (5 dagen)

Prijs (Klik hier voor de prijs)

Direct inschrijven Bel mij terug Meer informatie