Opleidingen en trainingen

MCSA 2012 Traject Extreem Lage Prijs

Direct inschrijven Bel mij terug Meer informatie

MCSA 2012 Traject nu slechts voor € 3790,- !!!

Tip van de maand!! Wees er snel bij en reserveer nu een plek!!! Bel 0346-574411

Het klassikale officiële MCSA traject (bestaande uit de Moc trainingen 20410, 20411, 20412) nu bij Decisco voor de prijs van slechts 3790,-. De officiële prijs bij Decisco is € 4690,-.. De marktprijs van dit traject is 7000,- of meer.

N.B. Omdat Decisco een geregistreerd en erkend opleidingsinstituut voor beroepsopleidingen en lid van de CRKBO is, hoeft het voor haar klanten geen BTW te berekenen (met goedkeuring van de Belastingdienst)

Kenmerken van het MCSA traject bij Decisco

Decisco is niet alleen de goedkoopste Microsoft Learning Partner van Nederland, maar Decisco biedt veel meer voordelen en garanties. De belangrijkste hebben we voor u op een rij gezet:

1- Lesdagen: Het MCSA traject bestaat uit 15 klassikale lesdagen. Decisco verzorgt geen bootcamps  en E-learning trajecten maar geeft uitsluitend kwalitatieve klassikale trainingen, de meest effectieve opleidingsvorm. Voor de klas staat altijd een Certified Trainer, waarbij interactief en praktijkgericht lesgeven centraal staat.
Enige zelfstudie – afhankelijk van de kennis en kunde van de cursist – wordt aanbevolen.

2- Flexibele planning: U kunt bij ons uw training flexibel inplannen conform uw eigen tijd en onze cursusplanning. Ook kunt u bij Decisco uw eigen opleidingstraject samenstellen en indien gewenst zowel de avond- als de dagopleiding combineren.

3- Cursusmateriaal: Decisco is een Certified Microsoft Learning Partner. In de trainingen wordt enkel gebruik gemaakt van Microsoft Official Courseware met tevens daarbij in de Cloud een virtuele online lab omgeving die per module gedurende 180 dagen, via het Internet, te bereiken is.

4- Bij de prijs zit inberekend;

  • 15 klassikale lesdagen MCSA
  • lesmateriaal en de officiële boeken,
  • gratis proefexamens en tools,
  • Microsoft Certificate of Achievement,
  • lunch, koffie en thee zoveel u wilt!

5- Kwaliteitsgarantie: Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze trainingen, dat wij al onze cursisten een waardevolle garantie durven te geven. In het uitzonderlijke geval dat de cursist na het volgen van een training niet voor de volle 100% tevreden is, bieden wij hem de mogelijkheid om de betreffende training opnieuw te komen volgen.

6- Laagste prijsgarantie: Nergens in Nederland zijn de certificeringstrajecten en opleidingen zo voordelig als bij Decisco. Mocht u toch een offerte hebben ontvangen die nog voordeliger is, dan bieden wij u dezelfde prijs plus een extra 10% korting.

7- Gegarandeerde doorgang: Een grote voordeel van Decisco is dat 99% van alle trainingen doorgaan, dit vanwege het feit dat Decisco werkt met vaste docenten.

MCSA 2012 trainingen

Trainingen
Installing and Configuring Windows Server 2012 R2Exam 70-410M20410 (5 dagen)
Administering Windows Server 2012 R2Exam 70-411M20411 (5 dagen)
Configuring Advanced Windows Server 2012 R2 ServicesExam 70-412M20412 (5 dagen)

Certified Solutions Associate

MCSA staat voor Microsoft Certified Solutions Associate en vormt de basis certificering van het vernieuwde certificeringsprogramma van Microsoft. Dit associate niveau valideert de kennis en vaardigheden van de belangrijkste platformen binnen een IT omgeving, voor zowel cloud als in uw eigen werkomgeving.

Advies nodig?

Wilt u advies over de bovenstaande trainingen, dan kunt u hierover natuurlijk bellen met onze opleidingsadviseurs 0346-574411 of een e-mail sturen naar info@decisco.nl