Online + Klassikaal MCSA Server 2016 Certificering voor slechts € 2990,-

Dit Blended opleidingstraject is bedoeld voor server-, systeem- en netwerkbeheerders, die het MCSA Windows Server 2016 certificaat willen halen, maar geen tijd hebben om het volledige klassikale MCSA traject van 15 dagen te volgen!

Voor een optimale leerervaring combineert Decisco online video trainingen en labs met klassikale lessen en begeleiding.

Met Microsoft Moc On-Demand online krijgt u de flexibiliteit die u wenst. Het biedt u de mogelijkheid om te leren wanneer en waar u wilt. Maar het kan uitstekend worden gecombineerd met klassikale lessen en begeleiding. Vooral belangrijke security items zoals NPS, Direct Access, Ipsec, Certification Authority, Certificaten en Federation Service worden als moeilijk beschouwd. Middels klassikale lessen kunt u meer kennis, uitleg en begeleiding verkrijgen van deze veelal ingewikkelde items.

MCSA Server 2016 Blended Opleidingstraject bestaat uit:

  • Het online pakket bestaat uit een virtuele classroom omgeving in de cloud en Moc On-Demand Video Trainingen die via het Internet overal te bereiken zijn.
  • 5 Klassikale intensieve les en praktijkdagen in ons leercentrum. Bij aanvang van de eerste dag bespreekt u met de docent uw wensen en opgedane kennis. Op basis van de individuele bespreking stelt de docent een lesplan op waar extra aandacht geschonken wordt aan de complexere onderwerpen en items die door u moeilijk gevonden worden.
  • Gratis kennistoetsen na alle modules en gratis proefexamens
  • Microsoft Certificate of Achievement.
  • lunch, koffie en thee zoveel u wilt.

MCSA Windows Server 2016

MOC On Demand 20740:
Storage and Compute with Windows Server 2016
70 – 740 Exam
MOC On Demand 20741:
Networking with Windows Server 2016
70 – 741 Exam
MOC On Demand 20742:
Identity and Data access with Windows Server 2016
70 – 742 Exam

 

Na het volgen van deze combinatiebundel bent u optimaal voorbereid om de MCSA Windows Server 2016 certificering te behalen. U heeft de theorie geleerd via de video’s en de klassikale dagen, praktijkervaring heeft u verkregen door middel van de officiële Microsoft labs in de cloud en met onze proefexamens bent u optimaal voorbereid op de examens zelf.

Advies nodig?

Wilt u meer advies over het MCSA traject, dan kunt u hierover natuurlijk bellen met onze opleidingsadviseurs 0346-574411 of een e-mail sturen naar info@decisco.nl.

Direct inschrijven Bel mij terug Meer informatie