Online + Klassikaal MCSA Server 2016 Avondtraining voor slechts € 3190,-

Dit Blended avondstraject is bedoeld voor server-, systeem- en netwerkbeheerders, die het MCSA Windows Server 2016 certificaat willen halen, maar geen tijd hebben om het volledige klassikale MCSA Server 2016 traject van 15 dagen te volgen!

Voor een optimale leerervaring combineert Decisco online video trainingen en labs met klassikale lessen en begeleiding.

Met Microsoft Moc On-Demand online krijgt u de flexibiliteit die u wenst. Het biedt u de mogelijkheid om te leren wanneer en waar u wilt. Maar het kan uitstekend worden gecombineerd met klassikale lessen en begeleiding. Vooral belangrijke security items zoals NPS, Direct Access, Ipsec, Certification Authority, Certificaten en Federation Service worden als moeilijk beschouwd. Middels klassikale lessen kunt u meer kennis, uitleg en begeleiding verkrijgen van deze veelal ingewikkelde items.

MCSA blended avondtraject bestaat uit volgende items:

  • Het online pakket bestaat uit een virtuele classroom omgeving in de cloud en Moc On-Demand Video Trainingen die via het Internet overal te bereiken zijn
  • 9 klassikale intensieve avondlessen, waarin vooral wordt ingegaan op de belangrijke security items.
  • Gratis kennistoetsen na alle modules en gratis proefexamens.
  • Microsoft Certificate of Achievement.
  • koffie en thee zoveel u wilt.

Na het volgen van deze combinatiebundel bent u optimaal voorbereid om de MCSA Windows Server 2016 certificering te behalen. U heeft de theorie geleerd via de video’s en de klassikale avondtraining, praktijkervaring heeft u verkregen door middel van de officiële Microsoft labs in de cloud en met onze proefexamens bent u optimaal voorbereid op de examens zelf.

Advies nodig?

Wilt u advies over het MCSA avondtraject, dan kunt u hierover natuurlijk bellen met onze opleidingsadviseurs 0346-574411 of een e-mail sturen naar info@decisco.nl.

 

Direct inschrijven Bel mij terug Meer informatie