Opleidingen en trainingen

MCSA Certificeringen! Goedkoopste MCSA Trainingen van NL

Nergens in Nederland zijn de MCSA certificeringstrajecten zo voordelig als bij Decisco. Al ruim 20 jaar verzorgt Decisco de officiële klassikale MCSA en MCSE trainingen. Maar het gaat ons echter niet alleen om de voordeligste aanbieder te zijn! Wij willen onze cursisten de beste kwaliteit tegen de laagste prijs bieden. Uit de door Microsoft gehanteerde (MTM) cursusevaluaties is gebleken dat Decisco, al sinds 2008 steeds opnieuw in de top staat van de best beoordeelde Microsoft opleiders in Nederland door cursisten.

Boek nu met scherpe korting je MCSA certificering voor 2019

MCSA KLASSIKAAL

Klik op deze link voor de Superacties in de maand mei
MCSA Server 2016 Traject
MCSA Upgrade 2016 Traject
MCSA SQL Trajecten
MCSA Gratis Proefles

ONLINE  BLENDED 

Online Microsoft Moc On-Demand Trainingen
MCSA 2016 Combinatietraject Online/Klassikaal (dag)
MCSA 2016 Combinatietraject Online/Klassikaal (avond)

Microsoft Certified Solutions Associate

MCSA staat voor Microsoft Certified Solutions Associate en is een certificeringsprogramma bedoeld voor mensen die hun opgedane kennis willen tonen door middel van het behalen van een certificering. Daarnaast is een MCSA certificering een vereiste om bijvoorbeeld een MCSE (Microsoft Certified Solutions Expert) te behalen en dus om door te groeien in je IT carrière. Deze certificeringen behaal je door specifieke examens van Microsoft te behalen. Welke examens je moet behalen om een bepaalde certificering te krijgen kun je hierboven vinden. Door op de naam van de certificering te klikken krijg je alle informatie die je nodig hebt.

Advies Nodig

Alle modulen uit het MCSA en MCSE traject (moc klassikaal, moc blended of moc on-demand) moeten binnen een jaar zijn afgerond. Het kan uiteraard ook veel sneller. Je kunt deze modulen flexibel inplannen, conform je eigen tijd en onze cursusplanning. Heb je vragen of wil je dat wij een planning voor je maken, neem dan contact met ons op via 0346-574411. Wij kunnen je duidelijk de mogelijkheden van de verschillende trajecten, trainingen en de volgorde daarvan uitleggen!

Direct inschrijven Bel mij terug Meer informatie

gehanteerde (MTM) cursusevaluaties is