Opleidingen en trainingen

MCSA Server 2016 nu voor de ongelofelijke lage prijs van € 3.790,-

Nergens in Nederland zijn de officiële klassikale Microsoft certificeringen zo voordelig als bij Decisco. Al ruim 20 jaar verzorgt Decisco de 100 % officiële, klassikale MCSA trainingen, de meest effectieve opleidingsvorm. Voor de klas staat altijd een Certified Trainer, waarbij interactief en praktijkgericht lesgeven centraal staat.

De bundelprijs voor het MCSA Server 2016 traject, bestaande uit 3 x 5-daagse modules, is bij Decisco slechts 3.790,-. De prijs bij onze concullega’s is 6.000,- of meer!

MCSA Server 2016 Traject
Examennr.Moc
Storage and Compute with Windows Server 2016Exam 70-740M20740 (5 dagen)
Networking with Windows Server 2016Exam 70-741M20741 (5 dagen)
Identity and Data access with Windows Server 2016Exam 70-742M20742 (5 dagen)

Bij de prijs zit inberekend;

  • 15 klassikale lesdagen MCSA Server 2016
  • Microsoft boeken met virtuele lab omgeving.
  • gratis proefexamenvragen
  • Microsoft Certificate of Achievement
  • lunch, koffie en thee zoveel u wilt

N.B. U bent echter niet verplicht bij inschrijving de trainingen meteen te volgen, u kunt het traject in 2018 flexibel inplannen, conform uw eigen beschikbaarheid en onze cursusplanning.

Kenmerken van het MCSA traject bij Decisco

Nergens in Nederland zijn de officiële klassikale Microsoft certificeringen zo voordelig als bij Decisco. Maar wij zijn niet alleen de goedkoopste Microsoft Learning Partner van Nederland, Decisco biedt veel meer voordelen en garanties. De belangrijkste hebben we voor u op een rij gezet:

Laagste prijsgarantie

Mocht u toch een offerte hebben ontvangen die nog voordeliger is, dan bieden wij u dezelfde prijs plus een extra 10% korting. Voorwaarde is wel dat de opleiding overeenkomstig is aan die van Decisco, d.w.z. klassikale lessen gegeven door een gecertificeerde docent bij een gecertificeerd opleidingsinstituut.

Kwaliteitsgarantie

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze trainingen, dat wij al onze cursisten een waardevolle garantie durven te geven. In het uitzonderlijke geval dat de cursist na het volgen van een training niet voor de volle 100% tevreden is, bieden wij hem de mogelijkheid om de betreffende training opnieuw te komen volgen.

100 % Klassikaal

Decisco geeft uitsluitend kwalitatieve klassikale trainingen, de meest effectieve opleidingsvorm. Voor de klas staat altijd een Certified Trainer, waarbij interactief en praktijkgericht lesgeven centraal staat.

Gegarandeerde doorgang

Een grote voordeel van Decisco is dat 99% van alle trainingen doorgaan, dit vanwege het feit dat Decisco werkt met vaste docente

Advies

Wilt u meer informatie over de opleidingen, dan kunt u hierover natuurlijk bellen met onze opleidingsadviseurs op 0346-574411 of een e-mail sturen naar info@decisco.nl. Zij kunnen u duidelijk de mogelijkheden van de verschillende trajecten, trainingen en de volgorde daarvan uitleggen!

Direct inschrijven Bel mij terug Meer informatie 

http://www.tractorklus.nl/wp-content/uploads/2015/05/laagste-prijs-garantie.png