Opleidingen en trainingen

MCSA 2016 Training! Goedkoopste MCSA Certificering van NL

MCSA staat voor Microsoft Certified Solutions Associate en is een certificeringsprogramma bedoeld voor mensen die hun opgedane kennis willen tonen doormiddel van het behalen van een certificering. Daarnaast is een MCSA certificering een vereiste om bijvoorbeeld een MCSE (Microsoft Certified Solutions Expert) te behalen en dus om door te groeien in je IT carrière. Deze certificeringen behaal je door specifieke examens van Microsoft te behalen. Welke examens je moet behalen om je MCSA Server 2016 certificering te behalen kun je hieronder vinden.

Klassikale MCSA Server 2016 certificering nu voor de actieprijs van €3.890,-

Nergens in Nederland zijn de officiële klassikale Microsoft MCSA certificeringen zo voordelig als bij Decisco. Al ruim 20 jaar verzorgt Decisco de 100 % officiële, klassikale MCSA trainingen, de meest effectieve opleidingsvorm. Voor de klas staat altijd een Certified Trainer, waarbij interactief en praktijkgericht lesgeven centraal staat.

De bundelprijs voor het MCSA Server 2016 certificering, bestaande uit 3 x 5-daagse modules, is bij Decisco slechts 3890,-. De prijs bij onze conculega’s is 6000,- of meer!

MCSA Server 2016 Traject
Examennr.Moc
Storage and Compute with Windows Server 2016Exam 70-740M20740 (5 dagen)
Networking with Windows Server 2016Exam 70-741M20741 (5 dagen)
Identity and Data access with Windows Server 2016Exam 70-742M20742 (5 dagen)

Bij MCSA bundelprijs zit inberekend;

  • 15 klassikale lesdagen MCSA Server 2016
  • Microsoft boeken met virtuele lab omgeving.
  • gratis proefexamenvragen
  • Microsoft Certificate of Achievement
  • lunch, koffie en thee zoveel u wilt

N.B. Je bent echter niet verplicht bij inschrijving de trainingen meteen te volgen, je kunt het traject in 2018 flexibel inplannen, conform je eigen beschikbaarheid en onze cursusplanning.

Kenmerken van het MCSA Traject bij Decisco

Nergens in Nederland zijn de officiële klassikale Microsoft certificeringen zo voordelig als bij Decisco. Maar wij zijn niet alleen de goedkoopste Microsoft Learning Partner van Nederland, Decisco biedt veel meer voordelen en garanties. De belangrijkste hebben we voor je op een rij gezet:

Laagste prijsgarantie op de MCSA Certificeringen

Mocht je toch een offerte hebben ontvangen die nog voordeliger is, dan bieden wij je dezelfde prijs plus een extra 10% korting. Voorwaarde is wel dat de opleiding overeenkomstig is aan die van Decisco, d.w.z. klassikale lessen gegeven door een gecertificeerde docent bij een gecertificeerd opleidingsinstituut.

Kwaliteitsgarantie op de MCSA Certificeringen

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze trainingen, dat wij al onze cursisten een waardevolle garantie durven te geven. In het uitzonderlijke geval dat de cursist na het volgen van een training niet voor de volle 100% tevreden is, bieden wij hem de mogelijkheid om de betreffende training opnieuw te komen volgen.

100 % Klassikale MCSA Trainingen

Decisco geeft uitsluitend kwalitatieve klassikale trainingen, de meest effectieve opleidingsvorm. Voor de klas staat altijd een Certified Trainer, waarbij interactief en praktijkgericht lesgeven centraal staat.

Gegarandeerde doorgang van de trainingen

Een grote voordeel van Decisco is dat 99% van alle trainingen doorgaan, dit vanwege het feit dat Decisco werkt met vaste docenten.

Advies

Wil je meer informatie over de opleidingen, dan kun je hierover natuurlijk bellen met onze opleidingsadviseurs op 0346-574411 of een e-mail sturen naar info@decisco.nl. Zij kunnen je duidelijk de mogelijkheden van de verschillende trajecten, trainingen en de volgorde daarvan uitleggen!

Direct inschrijven Bel mij terug Meer informatie