Opleidingen en trainingen

MCSA 2016 + MCSE Cloud Platform & Infrastructure Traject

Momenteel heeft Decisco een zeer interessante actie op het MCSE Cloud Platform & Infrastructure traject van Microsoft. Tijdelijk ontvangt u een gratis MCSE Cloud Platform traject bij aanschaf van een MCSA Server 2016 traject. U krijgt beide certificeringen voor minder dan de prijs van één MCSA Server 2016 traject bij concullega’s.

Het MCSE Cloud Platform & Infrastructure traject bestaat uit het MCSA 2016 traject plus één elective. U kunt kiezen uit één elective uit de hieronder weergegeven trainingen:

  • Securing Windows Server 2016 (20744)
  • Designing and Implementing a Server Infrastructure (20413)
  • Implementing and advances Server Infrastructure (20414)

 

MCSA Server 2016 Traject

 Trainingen Examennr. Trainingen
Storage and Compute with Windows Server 2016 Exam 70-740 M20740 (5 dagen)
Networking with Windows Server 2016 Exam 70-741 M20741 (5 dagen)
Identity and Data access with Windows Server 2016 Exam 70-742 M20742 (5 dagen)

 

Gratis Keuze Modules MCSE Cloud Platform & Infrastructure

Training Exam Moc
Securing Windows Server 2016 Exam 70-744 M20744 (5 dagen)
In deze 5 daagse training leert u hoe u de beveiliging binnen een IT infrastructuur kunt verbeteren en beheren. Deze training leert u hoe u administrative credentials kunt beveiligen, malware bedreigingen kunt verminderen en beveiligingsproblemen kunt identificeren en oplossen.

U kunt ook kiezen voor de onderstaande trainingen

Training Examennr. Aanbevolen training
Designing and Implementing a Server Infrastructure Exam 70-413 M20413 (5 dagen)

Training Examennr. Aanbevolen training
Implementing an Advanced Server Infrastructure Exam 70-414 M20414 (5 dagen)

Kenmerken van het MCSE traject bij Decisco

Nergens in Nederland zijn de officiële klassikale Microsoft certificeringen zo voordelig als bij Decisco. Maar wij zijn niet alleen de goedkoopste Microsoft Learning Partner van Nederland, Decisco biedt veel meer voordelen en garanties. De belangrijkste hebben we voor u op een rij gezet:

Laagste prijsgarantie

Mocht u toch een offerte hebben ontvangen die nog voordeliger is, dan bieden wij u dezelfde prijs plus een extra 10% korting. Voorwaarde is wel dat de opleiding overeenkomstig is aan die van Decisco, d.w.z. klassikale lessen gegeven door een gecertificeerde docent bij een gecertificeerd opleidingsinstituut.

Kwaliteitsgarantie

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze trainingen, dat wij al onze cursisten een waardevolle garantie durven te geven. In het uitzonderlijke geval dat de cursist na het volgen van een training niet voor de volle 100% tevreden is, bieden wij hem de mogelijkheid om de betreffende training opnieuw te komen volgen.

Lesdagen

Het MCSA traject bestaat uit 15 klassikale lesdagen. Decisco geeft uitsluitend kwalitatieve klassikale trainingen, de meest effectieve opleidingsvorm. Voor de klas staat altijd een Certified Trainer, waarbij interactief en praktijkgericht lesgeven centraal staat.

Flexibele planning

U bent ook niet verplicht bij inschrijving de trainingen meteen te volgen, u kunt het traject in 2018 flexibel inplannen, conform uw eigen beschikbaarheid en onze cursusplanning.

Cursusmateriaal

Decisco is een Certified Microsoft Learning Partner. In de trainingen wordt enkel gebruik gemaakt van Microsoft Official Courseware met tevens daarbij in de Cloud een virtuele online lab omgeving die via het Internet te bereiken is.

Gegarandeerde doorgang

Een grote voordeel van Decisco is dat 99% van alle trainingen doorgaan, dit vanwege het feit dat Decisco werkt met vaste docente

Prijs

Klik hier voor de prijs van het MCSA Server 2016 Traject + MCSA Cloud Platform Traject

 

Direct inschrijven Bel mij terug Meer informatie