Opleidingen en trainingen

MCSA + MCSE Server Traject

Direct inschrijven Bel mij terug Meer informatie

MCSA 2016 + MCSE Cloud Platform Traject voor minder dan één MCSA bij Concullega’s

Het MCSE Cloud Platform & Infrastructure traject bestaat uit het MCSA 2012 of 2016 traject plus één elective.

U kunt kiezen uit één elective uit de hieronder weergegeven trainingen:

  • Securing Windows Server 2016 (20744)
  • Designing and Implementing a Server Infrastructure (20413)
  • Implementing and advances Server Infrastructure (20414)

N.B. Tijdelijke Actie! Decisco biedt nu het MCSA 2016 plus het MCSE Cloud Platform traject aan voor slechts 5190,-. U krijgt beide certificeringen voor minder dan de prijs van één MCSA bij concullega’s (marktprijs €8000,- of meer).

MCSA Server 2016 Traject

 Trainingen Examennr. Trainingen
Storage and Compute with Windows Server 2016 Exam 70-740 M20740 (5 dagen)
Networking with Windows Server 2016 Exam 70-741 M20741 (5 dagen)
Identity and Data access with Windows Server 2016 Exam 70-742 M20742 (5 dagen)

 

Keuze Modules MCSE Cloud Platform & Infrastructue

Training Exam Moc
Securing Windows Server 2016 Exam 70-744 M20744 (5 dagen)
In deze 5 daagse training leert u hoe u de beveiliging binnen een IT infrastructuur kunt verbeteren en beheren. Deze training leert u hoe u administrative credentials kunt beveiligen, malware bedreigingen kunt verminderen en beveiligingsproblemen kunt identificeren en oplossen.

 

U kunt ook kiezen voor de onderstaande trainingen

Training Examennr. Aanbevolen training
Designing and Implementing a Server Infrastructure Exam 70-413 M20413 (5 dagen)

Training Examennr. Aanbevolen training
Implementing an Advanced Server Infrastructure Exam 70-414 M20414 (5 dagen)

 

N.B. U bent niet verplicht bij inschrijving de trainingen meteen te volgen, u kunt de trajecten voor 2017 en 2018 flexibel inplannen, conform uw eigen beschikbaarheid en onze cursusplanning.

Kenmerken van het MCSE traject bij Decisco

Decisco is niet alleen de goedkoopste Microsoft Learning Partner van Nederland, maar Decisco biedt veel meer voordelen en garanties. De belangrijkste hebben we voor u op een rij gezet:

Kwaliteitsgarantie: Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze trainingen, dat wij al onze cursisten een waardevolle garantie durven te geven. In het uitzonderlijke geval dat de cursist na het volgen van een training niet voor de volle 100% tevreden is, bieden wij hem de mogelijkheid om de betreffende training opnieuw te komen volgen.

Laagste prijsgarantie: Nergens in Nederland zijn de certificeringstrajecten en opleidingen zo voordelig als bij Decisco. Mocht u toch een offerte hebben ontvangen die nog voordeliger is, dan bieden wij u dezelfde prijs plus een extra 10% korting.

Lesdagen: Het MCSA / MCSE traject bestaat uit 20 klassikale lesdagen. Decisco verzorgt geen bootcamps en E-learning trajecten. Wel geven wij uitsluitend kwalitatieve klassikale ICT opleidingen, de meest effectieve opleidingsvorm. Voor de klas staat altijd een Certified Trainer, waarbij interactief en praktijkgericht lesgeven centraal staat. Enige zelfstudie – afhankelijk van de kennis en kunde van de cursist – wordt aanbevolen.

Flexibele planning: U kunt bij ons uw training flexibel inplannen conform uw eigen tijd en onze cursusplanning. Ook kunt u bij Decisco uw eigen opleidingstraject samenstellen en indien gewenst zowel de avond- als de dagopleiding combineren.

Cursusmateriaal: Decisco is een Certified Microsoft Learning Partner. In de trainingen wordt enkel gebruik gemaakt van Microsoft Official Courseware met tevens daarbij in de Cloud een virtuele online lab omgeving die per module gedurende 180 dagen, via het Internet, te bereiken is.

Gegarandeerde doorgang: Een grote voordeel van Decisco is dat 99% van alle trainingen doorgaan, dit vanwege het feit dat Decisco werkt met vaste docenten.

Bij de prijs zit inberekend;

  • 20 klassikale MCSA + MCSE lesdagen
  • lesmateriaal en de officiële boeken,
  • gratis proefexamens
  • Microsoft Certificate of Achievement,
  • lunch, koffie en thee zoveel u wilt!

Advies

Wilt u advies of meer informatie over de bovenstaande trajecten, dan kunt u hierover natuurlijk bellen met onze opleidingsadviseurs naar 0346-574411. Zij kunnen u duidelijk de mogelijkheden van de verschillende trajecten, trainingen en volgorde uitleggen!