shade

CCNA Routing & Switching nu voor € 3790,-. Nergens goedkoper!

Laagste Prijsgarantie van Nederland voor Klassikale Opleidingen

10-daagse klassikale CCNA opleiding, nu voor slechts 3790,- incl. 2 examens Nergens in Nederland goedkoper. Elders betaalt u voor deze training €4600,- of meer.

Bekijk ook onze MCSA en MCSE Trajecten. Nu voor 50-70 % korting + hoogste kwaliteitsgarantie!

Hoogste Kwaliteit

We zijn niet alleen het meest voordelige maar we pretenderen ook de beste te zijn in kwaliteit. Decisco geeft uitsluitend kwalitatieve klassikale trainingen, de meest effectieve trainingsvorm. Voor de klas staat altijd een gecertificeerde docent voor Cisco trainingen, waarbij “sheet-hopping” uit den boze is en juist het praktijk gericht en interactief lesgeven centraal staat. De ervaren docenten geven les vanuit de praktijk en niet alleen vanuit het boek. Dit leidt tot een zeer hoog slagingspercentage en daar zijn wij enorm trots op.
Enige zelfstudie – afhankelijk van de voorkennis van de cursist – wordt aanbevolen.

CCNA Routing & Switching

De nieuwe Cisco Certified Network Associate (CCNA) Routing & Switching certificering is de eerste stap in de Cisco Career-certificering en speciaal bedoeld voor mensen die nieuw zijn binnen de netwerkwereld. Het valideert de kennis en vaardigheden van netwerkprofessionals met betrekking tot het installeren, configureren, beheren en troubleshooten van middelgrote gerouteerde en geschakelde netwerken. Tevens worden de nieuwste technologische innovaties van Cisco’s routers en switches met Cisco IOS versie 15, Ipv6, IOS licenties behandelt inclusief uitgebreide probleemoplossingen.

In onderstaande tabel vindt u de officiële Cisco examens die nodig zijn om het CCNA Routing & Switching certificaat te behalen. De prijs van Decisco voor het CCNA Routing & Switching traject bestaande uit de modulen ICND 1 en ICND 2 is  3790,- incl. 2 examens.

ExamensBijbehorende trainingen
100-101Interconnecting Cisco Network Devices Part 1 (ICND 1) v2.0 (5 dagen)
200-101Interconnecting Cisco Network Devices Part 2 (ICND 2) v2.0 (5 dagen)

CCNP Routing & Switching

Na het voltooien van het Associate niveau (CCNA), kan doorgestroomd worden naar het Professional niveau. Een Cisco Certified Network Professional (CCNP) certificering toont aan over de kennis en vaardigheden te beschikken voor het installeren, configureren en troubleshooten van LAN en WAN netwerken. Dit niveau is voor de gevorderde Cisco Professional en netwerk technici die verantwoordelijk zijn voor de implementatie en het beheer van middelgrote zakelijke netwerken

15-daagse klassikale CCNA opleiding, nu voor slechts 5395,- incl. 3 examens. Nergens in Nederland goedkoper!

ExamensBijbehorende trainingen
ROUTE 300-101:
Implementing Cisco IP Routing v2.0 (5 dagen)
SWITCH 300-115:
Implementing Cisco Switched Networks v2.0 (5 dagen)
TSHOOT 300-135:
Troubleshooting and Maintaining Cisco IP Networks v2.0 (5 dagen)

CCIE Routing & Switching

Cisco Certified Internetwork Expert is het programma voor internetworking expertise. Om deze expertise te bereiken moet er zowel een theoretisch als praktisch examen worden afgelegd. De Cisco Certified Internetwork Expert is in staat om zeer complexe netwerken te configureren, te implementeren, te beheren en te onderhouden als mede te beveiligen .

Advies nodig?

Bel voor aanvang van de bovenstaande trajecten en meer informatie naar Decisco: 0346-574411. U kunt natuurlijk ook meteen een offerte aanvragen.

Bel mij terug Meer informatie