shade

Gratis cursusdagen met Microsoft training vouchers

Ben je op zoek naar Microsoft examens tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij zijn Microsoft partner en verzorgen al ruim 16 jaar officiële, klassikale Microsoft trainingen en examens tegen de beste prijs. Uiteraard werken wij alleen met Microsoft gecertificeerde trainers en materiaal. Onze cursisten geven ons gemiddeld een 8,5.

Wanneer onze training exact hetzelfde is als iedere andere Microsoft partner aanbiedt en wij zijn voordeliger, waar kies jij dan voor?

  • Officiële Microsoft certificeringen
  • Bewust kleine klassen en persoonlijke aandacht
  • Gegarandeerd de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Bekijk nu onze cursusplanning voor 2019-2020.

Jouw medewerkers gratis trainen

Vrijwel iedere organisatie die een Software Assurance-overeenkomst met Microsoft heeft afgesloten ontvangt Software Assurance Training Vouchers. Met een voucher kan je een dag gratis cursus volgen bij Decisco. Zo wordt het trainen van ICT-professionals erg aantrekkelijk.

Eén Microsoft Software Assurance Training Voucher staat gelijk aan een cursusdag. Afhankelijk van je overeenkomst kan het aantal training vouchers oplopen tot meer dan 100. Per cursus of cursist kan je meer vouchers inwisselen. De vouchers kan je inwisselen bij elke Microsoft-cursus voor ICT-professionals op ons open rooster.

Beschik je niet over genoeg vouchers? Dan is dat geen probleem. Iedere ingewisselde voucher wordt evenredig met de cursusprijs verrekend. Voor het aantal dagen dat je geen vouchers inwisselt, ontvangt je een factuur.

De vouchers activeren

Je voucher kan je eenvoudig activeren op licensing.microsoft.com. Je ontvangt dan een voucher-id. Dit is een combinatie van cijfers en letters en bestaat uit acht karakters, bijvoorbeeld CVL8-B123. Wanneer je gaat inschrijven via www.decisco.nl vul in het opmerkingenveld je voucher-id en het e-mailadres dat gebruikt is bij je registratie in. Vaak is dit het e-mailadres van de licentiemanager. Nadat wij alle gegevens hebben ontvangen, verzorgt Decisco alle overige administratieve handelingen.

Meer weten over Microsoft training vouchers?

We denken graag met je mee. Bel 0346-574411 of stuur een e-mail naar info@decisco.nl

Offerte aanvragen   Bel mij terug   Meer informatie