Active Directory Services with Windows Server 2012 R2 (M10969)

Omschrijving training

Met onze On-Demand Learning Tracks leert de deelnemer doormiddel van online video’s, hands-on labs en kennistests praktische instructies voor het beheren van Active Directory technologie in Windows Server 2012 en Windows Server 2012 R2. De training behandeld de vaardigheden voor het beheren en beschermen van de datatoegang en informatie, voor het uitrollen en beheren van de identity infrastructuur, en om te zorgen voor een veiligere datatoegang. Je leert een aantal belangrijke features in Active Directory te configureren, voorbeelden hiervan zijn: Active Directory Domain Services (AD DS), Group Policy, Dynamic Access Control (DAC), Work Folders, Work Place Join, Certificate Services, Rights Management Services (RMS), Federation Service. Je leert bovendien de on premise omgeving integratie met could gebaseeerde technologie zoals Windows Azure Active Directory te configureren.

Voor wie is de training geschikt?

Deze training is bedoeld voor Informatie Technologie (IT) Professionals die ervaring hebben met Active Directory Domain Services (AD DS) en opzoek zijn naar een training voor de verdere ontwikkeling van kennis en vaardigheden met betrekking tot Access en Information Protection technologie in Windows Server 2012 en Windows Server 2012 R2. Hieronder vallen:

  • AD DS Administrators die hun vaardigheden met de laatste Acces en Information Protection technologie met Windows Server 2012 en Windows Server 2012 R2 willen ontwikkelen;
  • Systeem- of infrastructuurbeheerders met een algemene AD DS kennis en ervaring en die deze willen uitbouwen en leren over geavanceerde Active Directory technologie binnen Windows Server 2012 en Windows Server 2012 R2;
  • IT Professionals die de volgende training hebben voltooid; MS10967: Fundamentals of a Windows Server Infrastructure, en die kennis van Active directory willen uitbouwen.