Advanced Solutions of Microsoft SharePoint Server 2013 (M20332)

Omschrijving training

Met onze On-Demand Learning Tracks leert de deelnemer doormiddel van online video’s, hands-on labs en kennistests de kennis en vaardigheden voor het plannen, configureren en beheren van een Microsoft SharePoint Server 2013 omgeving. Speciale aandachtsgebieden zijn onder andere hoge beschikbaarheid, herstel, service applicatie-architectuur, business connectivity services, social computing features, productiviteit en samenwerking platforms en functies, business intelligence oplossingen, enterprise content management, web content management infrastructuur, oplossingen en apps. In deze training wordt ook behandeld hoe een governance plan te ontwikkelen en uit te voeren en hoe u een upgrade of migratie naar SharePoint Server 2013 dient uit te voeren.

Voor wie is de training geschikt?

De training is bedoeld voor ervaren IT-professionals die willen leren SharePoint Server 2013 installaties, lokaal of in de cloud te installeren, configureren, implementeren en beheren. Daarbij is deze training geschikt voor de Business Application Administrators (BAA) die zich bezighouden met line-of-business (LOB) projecten in combinatie met interne klanten en het beheer van SharePoint Server 2013.

De training is bedoeld voor een drietal doelgroepen:

  • Bestaande Sharepoint 2010 klanten en partners die de grootse veranderingen in SharePoint 2013 willen leren. Ook andere verbeteringen van tools en methoden;
  • Nieuwe SharePoint gebruikers. De SharePoint omvang van de markt is aanzienlijk gegroeid en zal naar verwachting blijven groeien, dus er zijn veel nieuwe klanten zonder eerdere ervaring.
  • Klanten die een eerdere versie van SharePoint gebruiken (SharePoint 2003 en SharePoint 2007) en de upgrade naar SharePoint 2010 hebben overgeslagen, deze zijn minder bekend met de architectuur van SharePoint 2010 of SharePoint Server 2013.