Opleidingen en trainingen

Microsoft MTA Certificeringen

Direct inschrijven   Bel mij terug   Meer informatie

Microsoft Technology Associate (MTA) is de eerste stap binnen het Microsoft certificeringsprogramma. Het is een voorbereidende certificering die u door middel van het afleggen van één examen kunt behalen. Wanneer u net start met uw IT-carière of u wilt meer inzicht krijgen in de IT-basisbegrippen op het gebied van Microsoft, dan kunt u met een MTA certificering uw kennnis valideren. MTA is een erkende certificering voor diegenen die een carière beogen op het gebied van IT infrastructure met gebruik van Microsoft technologieën.

U kunt 4 MTA certificeringen volgen en behalen. Dit zijn certificeringen speciaal voor diegenen die willen bouwen aan een carière op het gebied van desktop/server infrastructure of private cloud computing:

Decisco prijs voor onderstaande trainingen is 990,- . Elders betaalt u voor een soortgelijk klassikale training € 1.500,- of meer.

CertificeringenExamennr.Aanbevolen training Prijs
MTA: Windows Operating System FundamentalExam 98-349M40349 (3 dagen)€ 990,-
MTA: Windows Server Administration FundamentalsExam 98-365M40365 (3 dagen)€ 990,–
MTA: Networking FundamentalsExam 98-366M40366 (3 dagen)€ 990,-
MTA: Security FundamentalsExam 98-367M40367 (3 dagen)€ 990,-

 

Bij de prijs zit inberekend;

  • 3 klassikale lesdagen MCSA Server 2016
  • Microsoft boeken met virtuele lab omgeving.
  • gratis proefexamenvragen
  • Microsoft Certificate of Achievement
  • lunch, koffie en thee zoveel u wilt

Kenmerken van het MCT traject bij Decisco

Nergens in Nederland zijn de officiële klassikale Microsoft certificeringen zo voordelig als bij Decisco. Maar wij zijn niet alleen de goedkoopste Microsoft Learning Partner van Nederland, Decisco biedt veel meer voordelen en garanties. De belangrijkste hebben we voor u op een rij gezet:

Laagste prijsgarantie

Mocht u toch een offerte hebben ontvangen die nog voordeliger is, dan bieden wij u dezelfde prijs plus een extra 10% korting. Voorwaarde is wel dat de opleiding overeenkomstig is aan die van Decisco, d.w.z. klassikale lessen gegeven door een gecertificeerde docent bij een gecertificeerd opleidingsinstituut.

Kwaliteitsgarantie

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze trainingen, dat wij al onze cursisten een waardevolle garantie durven te geven. In het uitzonderlijke geval dat de cursist na het volgen van een training niet voor de volle 100% tevreden is, bieden wij hem de mogelijkheid om de betreffende training opnieuw te komen volgen.

100 % Klassikaal

Decisco geeft uitsluitend kwalitatieve klassikale trainingen, de meest effectieve opleidingsvorm. Voor de klas staat altijd een Certified Trainer, waarbij interactief en praktijkgericht lesgeven centraal staat.

Cursusmateriaal

Decisco is een Certified Microsoft Learning Partner. In de trainingen wordt enkel gebruik gemaakt van Microsoft Official Courseware met tevens daarbij in de Cloud een virtuele online lab omgeving die via het Internet te bereiken is.

Advies Nodig?

Wilt u meer informatie over de opleidingen, dan kunt u hierover natuurlijk bellen met onze opleidingsadviseurs op 0346-574411 of een e-mail sturen naar info@decisco.nl. Zij kunnen u duidelijk de mogelijkheden van de verschillende trajecten, trainingen en de volgorde daarvan uitleggen!

http://www.tractorklus.nl/wp-content/uploads/2015/05/laagste-prijs-garantie.png