Opleidingen en trainingen

MTA Certificeringen! Goedkoopste MTA Trainingen van NL

Microsoft Technology Associate (MTA) is de eerste stap binnen het Microsoft certificeringsprogramma. Het is een voorbereidende certificering die je door middel van het afleggen van één examen kunt behalen. Wanneer je net start met je IT-carrière of je wilt meer inzicht krijgen in de IT-basisbegrippen op het gebied van Microsoft, dan kun je met een MTA certificering je kennis valideren. MTA is een erkende certificering voor diegenen die een carrière beogen op het gebied van IT infrastructuren met gebruik van Microsoft technologieën.

Je kunt 4 MTA certificeringen volgen en behalen. Dit zijn certificeringen speciaal voor diegenen die willen bouwen aan een carrière op het gebied van desktop/server infrastructure of private cloud computing:

Decisco prijs voor onderstaande trainingen is 890,- . Elders betaal je voor een soortgelijk klassikale training € 1.500,- of meer.

CertificeringenExamennr.Aanbevolen training Prijs
MTA: Windows Operating System FundamentalExam 98-349M40349 (3 dagen)€ 990,-
MTA: Windows Server Administration FundamentalsExam 98-365M40365 (3 dagen)€ 990,–
MTA: Networking FundamentalsExam 98-366M40366 (3 dagen)€ 990,-
MTA: Security FundamentalsExam 98-367M40367 (3 dagen)€ 990,-

 

N.B. Wil je meer informatie over de nieuwe Microsoft Expert, Associate of MCSA certificeringen en superacties? Klik dan op deze link!

Bij de prijs zit inberekend;

  • 3 klassikale lesdagen
  • Microsoft boeken met virtuele lab omgeving.
  • gratis proefexamenvragen
  • Microsoft Certificate of Achievement
  • lunch, koffie en thee zoveel je wilt

Kenmerken van het MCT traject bij Decisco

Nergens in Nederland zijn de officiële klassikale Microsoft certificeringen zo voordelig als bij Decisco. Maar wij zijn niet alleen de goedkoopste Microsoft Learning Partner van Nederland, Decisco biedt veel meer voordelen en garanties. De belangrijkste hebben we voor u op een rij gezet:

Laagste prijsgarantie op MTA certificeringen

Mocht je toch een offerte hebben ontvangen die nog voordeliger is, dan bieden wij je dezelfde prijs plus een extra 10% korting. Voorwaarde is wel dat de opleiding overeenkomstig is aan die van Decisco, d.w.z. klassikale lessen gegeven door een gecertificeerde docent bij een gecertificeerd opleidingsinstituut.

Kwaliteitsgarantie op MTA certificeringen

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze trainingen, dat wij al onze cursisten een waardevolle garantie durven te geven. In het uitzonderlijke geval dat de cursist na het volgen van een training niet voor de volle 100% tevreden is, bieden wij hem de mogelijkheid om de betreffende training opnieuw te komen volgen.

100 % Klassikaal klassikale MTA trainingen

Decisco geeft uitsluitend kwalitatieve klassikale trainingen, de meest effectieve opleidingsvorm. Voor de klas staat altijd een Certified Trainer, waarbij interactief en praktijkgericht lesgeven centraal staat.

Advies Nodig?

Wil je meer informatie over de opleidingen, dan kun je hierover natuurlijk bellen met onze opleidingsadviseurs op 0346-574411 of een e-mail sturen naar info@decisco.nl. Zij kunnen je duidelijk de mogelijkheden van de verschillende trajecten, trainingen en de volgorde daarvan uitleggen!

Direct inschrijven   Bel mij terug   Meer informatie