shade

Let op! Microsoft certificeringen worden Role-Based

Er is een trainingsrevolutie gaande bij Microsoft! Microsoft goes Role-based. Veel Microsoft trainingstrajecten gaan op de schop en gaan verder onder het nieuwe Role-Based trainingsmodel van Microsoft. De certificeringen en trainingen van Azure hebben de primeur. Vanaf 31 december vervallen alle huidige Azure examens. Dit betekent dat diverse examens binnenkort niet meer beschikbaar zijn. Ook heeft dit gevolgen voor de bestaande MCSA en MCSE Cloud Platform certificeringen. Als je er niet op tijd bij bent kan het namelijk zijn dat je certificering verloopt!

De nieuwe Role-Based Certificeringen van Azure

Om de belangrijkste functies in de branche te bepalen is er uitgebreid marktonderzoek gedaan door Microsoft. Hieruit zijn diverse rollen gedefinieerd waarvoor gerichte trainingen zijn ontworpen: de nieuwe Role-Based certificeringen bestaan uit de Azure Developer Associate, Azure Administrator Associate en Azure Solutions Architect Expert. Daar waar de oude certificeringen breed waren opgesteld, zijn de nieuwe Azure-trainingen nu afgestemd op specifieke werkvelden om zo beter aan te sluiten op de arbeidsmarkt.

Wat betekent dit voor jouw MCSA en/of MCSE Azure Certificering?

De trainingsrevolutie bij Microsoft heeft gevolgen voor iedereen die een Azure-training aan het volgen is of zijn certificering al heeft bemachtigd. Ben je bezig met een Azure certificeringstraject of training? Dan is het belangrijk dat je zo snel mogelijk je training afrond, vóór 31 december 2018 de examens aflegt en vervolgens een transitie-examen behaalt.

Azure Administrator Associate

De nieuwe Role-Based Azure administrator Associate certificering maakt jouw kennis en vaardigheden nog beter. De training is nu beschikbaar bij Decisco!

Vrijblijvend advies voor jouw Azure certificering

Binnenkort komen er meer trainingen bij die via de Role-Based leermethode zijn opgesteld. Houd DECISCO dus goed in de gaten voor het laatste nieuws over de Role-Based certificeringen! Heb je naar aanleiding van het bovenstaande bericht vragen over het behoud van jouw Microsoft certificering en of transitie-examen, dan kun je hierover natuurlijk bellen met onze opleidingsadviseurs op 0346-574411 of een e-mail sturen naar info@decisco.nl.

Train het voordeligst bij Decisco

Nergens in Nederland zijn de certificeringstrajecten zo voordelig als bij Decisco. Maar het gaat ons echter niet alleen om de voordeligste aanbieder te zijn! Wij willen onze cursisten de beste kwaliteit tegen de laagste prijs bieden. Uit de door Microsoft gehanteerde (MTM) cursusevaluaties is gebleken dat Decisco, al sinds 2008 steeds opnieuw in de top staat van de best beoordeelde Microsoft opleiders in Nederland door cursisten.

Boek nu met scherpe korting uw MCSA training

De 7 redenen waarom onze tevreden klanten kiezen voor Decisco

  • Dé specialist in Microsoft certificeringstrajecten
  • Trainingen mét startgarantie
  • Laagste-Prijs-Garantie op trajecten
  • Eigen examencentrum
  • Zeer ervaren én gecertificeerde Microsoft trainers (MCT)
  • Kleine groepen mét persoonlijke aandacht (max. 12 personen)
  • Praktijkgerichte trainingen met officieel Microsoft materiaal

Advies nodig? Meer weten over MCSA of MCSE trajecten

We denken graag met je mee! Bel 0346-574411 of stuur een e-mail naar info@decisco.nl