Opleidingen en trainingen

Microsoft 365 Certified Enterprise Administrator Expert nu voor slechts € 2790,-

De nieuwe Role-based Microsoft 365 Certified Enterprise Administrator Expert certificering, bestaande uit 2 trainingen kunnen wij je nu tijdelijk aanbieden voor 2790,-. Prijs voor één training is 1590,- ( 5-daags ) en 1490,- ( 4-daags ). Standaard prijs bij conculega’s is4600,- of meer voor beide trainingen.

Nergens in Nederland zijn de certificeringstrajecten zo voordelig als bij Decisco. Al ruim 20 jaar verzorgt Decisco de 100% officiële, klassikale Microsoft trainingen, de meest effectieve opleidingsvorm. Voor de klas staat altijd een Certified Trainer, waarbij interactief en praktijkgericht lesgeven centraal staat.

Microsoft 365 Certified Enterprise Administrator Expert (vergelijkbaar met MCSE Office 365)

 

MS-100: Microsoft 365 Identity and Services (5 dagen)

 • MS-100T01 Office 365 Management
 • MS-100T02 Microsoft 365 Tenant & Service Management
 • MS-100T03 Deploying and Managing Virtual Machines

MS-101: Microsoft 365 Mobility and Security (4 dagen)

 • MS-101T01 Microsoft 365 Security Management
 • MS-101T02 Microsoft 365 Compliance Management
 • MS-101T03 Microsoft 365 Device Management

Role-Based Microsoft certificeringen

Allereerst is het belangrijk om te weten dat veel Microsoft trainingstrajecten op de schop gaan en verder gaan onder het nieuwe Role-Based trainingsmodel van Microsoft.

Om de belangrijkste functies in de branche te bepalen is er uitgebreid marktonderzoek gedaan door Microsoft. Hieruit zijn diverse rollen gedefinieerd waarvoor gerichte trainingen zijn ontworpen. Daar waar de oude certificeringen breed waren opgesteld, zijn de nieuwe Role-Based Certificeringen nu afgestemd op specifieke werkvelden om zo beter aan te sluiten op de arbeidsmarkt.

Met de Role-Based certificeringen heeft Microsoft drie verschillende niveaus ge(her)introduceerd:

Fundamentals
Beginnersniveau, niet verplicht voor de volgende levels. Voor beginnende IT Pro’s of voor IT pro’s die voor het eerst met een bepaalde technologie in aanraking komen. Ook interessant voor salesmedewerkers die deze technologieën dienen te verkopen. Hiermee worden ze een volwaardig gesprekspartner voor relaties.

Associate
Hier bevinden de meeste Role-Based certificeringen zich en zijn veelal te behalen door het voltooien van een tweetal examens. Dit zijn complexe examens. Qua niveau ‘enigszins’ vergelijkbaar met MCSA.

Expert
Een kleine selectie van de Role-Based certificeringen zijn hier te vinden. Veelal een combinatie van twee Associate trajecten. Volgens Microsoft qua niveaus ‘enigszins’ vergelijkbaar met MCSE.

Omschrijving training Microsoft 365 Identity and Services (Examen MS-100)

Deze training bestaat uit drie trainingen die je voorbereiden op het Enterprise Administrator Expert certificeringsexamen MS-100: Microsoft 365 Identity and Services. Deze trainingen zijn gemaakt voor IT professionals die Office 365 admin expert willen worden.

Deze training behandelt de onderwerpen van de volgende trainingen:

 • MS-100T01 Office 365 Management
 • MS-100T02 Microsoft 365 Tenant & Service Management
 • MS-100T03 Deploying and Managing Virtual Machines

Na afronding van deze training ben je optimaal voorbereid voor het MS-100 examen. Dit examen is de eerste stap voor de Microsoft 365 Certified Enterprise Administrator Expert. De volgende stap om deze certificering te behalen is MS-101.

Omschrijving training Microsoft 365 Mobility and Security (Examen MS-101)

Deze training bestaat uit drie trainingen die je voorbereiden op het Enterprise Administrator Expert certificeringsexamen MS-101: Microsoft 365 Mobility and Security. Deze trainingen zijn gemaakt voor IT professionals die Office 365 admin expert willen worden.

Deze training behandelt de onderwerpen van de volgende trainingen:

 • MS-101T01 Microsoft 365 Security Management
 • MS-101T02 Microsoft 365 Compliance Management
 • MS-101T03 Microsoft 365 Device Management

Na afronding van deze training ben je optimaal voorbereid voor het MS-101 examen. Dit examen is de tweede stap voor de Microsoft 365 Certified Enterprise Administrator Expert. De eerste stap om deze certificering te behalen is MS-100.

Voorkennis

Voor het volgen van deze training dien je te beschikken over:

 • Kennis over Microsoft 365 workloads
 • Bij voorkeur een Microsoft 365 workload certificering behaald (Exchange, SharePoint, Skype for Business, Windows as a Service).
 • Kennis over networking, server administration en fundamentele IT kennis zoals DNS, Active Directory en PowerShell.

Doel

Deze trainingen zijn speciaal ontwikkeld voor (systeem)beheerders die verantwoordelijk zijn/worden voor het implementeren van een Office 365-omgeving.

Deze intensieve officiële klassikale trainingen bieden je diepgaande kennis van de planning, implementatie, security en het beheer van Office 365-diensten. Je leert alle mogelijkheden van Exchange Online en het koppelen van on-premise Exchange Server. Ook komt SharePoint Online en Lync Online uitgebreid aan bod. Om optimaal de bestaande Active Directory-omgeving te blijven gebruiken leer je deze met DirSync en Active Directory Federation Services (ADFS) te koppelen aan Office 365.

Kenmerken van deze training

 • 9 klassikale lesdagen.
 • Microsoft boeken met virtuele lab omgeving.
 • Gratis proefexamenvragen.
 • Microsoft Certificate of Achievement.
 • Lunch, koffie en thee zoveel u wilt.

Beste Kwaliteit tegen de Laagste Prijs

Nergens in Nederland zijn de certificeringstrajecten zo voordelig als bij Decisco. Maar het gaat ons echter niet alleen om de voordeligste aanbieder te zijn! Wij willen onze cursisten de beste kwaliteit tegen de laagste prijs bieden. Uit de door Microsoft gehanteerde (MTM) cursusevaluaties is gebleken dat Decisco, al sinds 2008 steeds opnieuw in de top staat van de best beoordeelde Microsoft opleiders in Nederland door cursisten.

Advies nodig?

Wil je meer advies over de bovenstaande Office 365 Trainingen, dan kun je hierover natuurlijk bellen met onze opleidingsadviseurs op 0346-574411 of een e-mail sturen naar info@decisco.nl

Direct inschrijven Bel mij terug Meer informatie

https://www.decisco.nl/wp-content/uploads/2012/12/Silver-Learning-logo-MS.jpg