Opleidingen en trainingen

Klassikale Officiële MCSA Office 365 Traject

Direct inschrijven Bel mij terug Meer informatie

MCSA Office 365 certificering voor slechts €1450,-. Snel Boeken!

N.B.  Het gaat hier om de officiële klassikale Microsoft trainingen en trajecten. Profiteer zolang de actie loopt!

De prijs bij Decisco voor een Office 365 training is 1590,-. Deze 5-daagse klassikale training kunnen wij u nu tijdelijk aanbieden voor 1450,-. Standaard prijs bij concullega’s is 2390,-.

Training Exam Moc
Enabling & Managing Office 365 Exam 70-346 / 70-347 M20347 (5 dagen)

 

Nergens in Nederland zijn de certificeringstrajecten zo voordelig als bij Decisco. Maar het gaat ons echter niet alleen om de voordeligste aanbieder te zijn! Wij willen onze cursisten de beste kwaliteit tegen de laagste prijs bieden. Uit de door Microsoft gehanteerde (MTM) cursusevaluaties is gebleken dat Decisco, al sinds 2008 steeds opnieuw in de top staat van de best beoordeelde Microsoft opleiders in Nederland door cursisten.

Voor wie

Deze training is speciaal ontwikkeld voor (systeem)beheerders die verantwoordelijk zijn/worden voor het implementeren van een Office 365-omgeving.

Deze intensieve officiële klassikale training biedt u diepgaande kennis van de planning, implementatie en het beheer van Office 365-diensten. U leert alle mogelijkheden van Exchange Online en het koppelen van uw on-premise Exchange Server. Ook komt SharePoint Online en Lync Online uitgebreid aan bod. Om optimaal uw bestaande Active Directory-omgeving te blijven gebruiken leert u deze met DirSync en Active Directory Federation Services (ADFS) te koppelen aan Office 365.

Voorkennis

Om deze training met succes af te ronden dient u globale kennis te hebben van de mogelijkheden van de componenten van Office 365. Daarnaast is fundamentele kennis van netwerken, security en hardware noodzakelijk.

Kenmerken van deze training

  • 5 klassikale lesdagen.
  • Officiële Microsoft Moc boeken met virtuele lab omgeving.
  • Gratis proefexamenvragen.
  • Microsoft Certificate of Achievement.
  • Lunch, koffie en thee zoveel u wilt.

Advies nodig?

Wilt u advies over uw Office 365 training of opleiding, dan kunt u hierover natuurlijk bellen met onze opleidingsadviseurs op 0346-574411 of een e-mail sturen naar info@decisco.nl

N.B.  Voorwaarde is wel dat de opleiding overeenkomstig is aan die van Decisco, d.w.z. klassikale lessen gegeven door een gecertificeerde docent bij een gecertificeerd opleidingsinstituut.