Opleidingen en trainingen

Klassikale Officiële MCSA Office 365 Traject

Direct inschrijven Bel mij terug Meer informatie

100 % Klassikaal MCSA Office 365 certificering voor slechts €1490,-.

Nergens in Nederland zijn de certificeringstrajecten zo voordelig als bij Decisco. Al ruim 20 jaar verzorgt Decisco de 100% officiële, klassikale MCSA trainingen, de meest effectieve opleidingsvorm. Voor de klas staat altijd een Certified Trainer, waarbij interactief en praktijkgericht lesgeven centraal staat.

Profiteer zolang de actie loopt!

De 5-daagse klassikale Office 365 training kunnen wij u nu tijdelijk aanbieden voor 1490,-. Standaard prijs bij concullega’s is 2390,- of meer.

TrainingExamMoc
Enabling & Managing Office 365Exam 70-346 / 70-347M20347 (5 dagen)

Deze training is speciaal ontwikkeld voor (systeem)beheerders die verantwoordelijk zijn/worden voor het implementeren van een Office 365-omgeving.

Deze intensieve officiële klassikale training biedt u diepgaande kennis van de planning, implementatie en het beheer van Office 365-diensten. U leert alle mogelijkheden van Exchange Online en het koppelen van uw on-premise Exchange Server. Ook komt SharePoint Online en Lync Online uitgebreid aan bod. Om optimaal uw bestaande Active Directory-omgeving te blijven gebruiken leert u deze met DirSync en Active Directory Federation Services (ADFS) te koppelen aan Office 365.

Kenmerken van deze training

  • 5 klassikale lesdagen.
  • Microsoft boeken met virtuele lab omgeving.
  • Gratis proefexamenvragen.
  • Microsoft Certificate of Achievement.
  • Lunch, koffie en thee zoveel u wilt.

Wellicht heeft u ook interesse in de onderstaande trainingen

Cursus Office 365 Basis voor Eindgebruikers 

Deze training is speciaal ontwikkeld voor eindgebruikers die werkzaam zijn in een Office 365 werkomgeving

Office Incompany, maatwerk trainingen

Incompagny trainingen: Word, Excel, Outlook, Powerpoint, Visio, Project, Access voor eindgebruikers en helpdeskmedewerkers

MCSE Productivity traject

De basis voor het MCSE Productivity traject wordt gelegd met de MCSA Office 365 certificering en daarbij het Exchange Server 2016 traject

 

Beste Kwaliteit tegen de Laagste Prijs

Nergens in Nederland zijn de certificeringstrajecten zo voordelig als bij Decisco. Maar het gaat ons echter niet alleen om de voordeligste aanbieder te zijn! Wij willen onze cursisten de beste kwaliteit tegen de laagste prijs bieden. Uit de door Microsoft gehanteerde (MTM) cursusevaluaties is gebleken dat Decisco, al sinds 2008 steeds opnieuw in de top staat van de best beoordeelde Microsoft opleiders in Nederland door cursisten.

Advies nodig?

Wilt u advies over uw Office 365 training of opleiding, dan kunt u hierover natuurlijk bellen met onze opleidingsadviseurs op 0346-574411 of een e-mail sturen naar info@decisco.nl

 

http://www.tractorklus.nl/wp-content/uploads/2015/05/laagste-prijs-garantie.png

https://www.decisco.nl/wp-content/uploads/2012/12/Silver-Learning-logo-MS.jpg