Opleidingen en trainingen

Klassikale Officiële MCSA Office 365 Traject

Direct inschrijven Bel mij terug Meer informatie

MCSA Office 365 certificering voor slechts €1590,-. Snel Boeken!

Nergens in Nederland zijn de certificeringstrajecten en opleidingen zo voordelig als bij Decisco. Mocht u desondanks een offerte hebben ontvangen die elders nog voordeliger is, dan bieden wij u dezelfde prijs plus een extra 10% korting, omdat Decisco haar cursisten de beste kwaliteit tegen de laagste prijs wil bieden.  Een voorwaarde is wel dat het elders ook om een klassikaal officieel Microsoft traject gaat bij een door Microsoft gecertificeerde opleidingspartner.

De Standaard prijs bij concullega’s voor een Office 365 training is €2390,-. Prijs bij Decisco is 1590,-. Hoe meer MCSA Office 365 trainingen u aanschaft hoe hoger uw korting per cursist. Klik hier voor de Bulkactie!

Training Exam Moc
Enabling & Managing Office 365 Exam 70-346 / 70-347 M20347 (5 dagen)

 

Deze intensieve officiële klassikale training biedt u diepgaande kennis van de planning, implementatie en het beheer van Office 365-diensten. U leert alle mogelijkheden van Exchange Online en het koppelen van uw on-premise Exchange Server. Ook komt SharePoint Online en Lync Online uitgebreid aan bod. Om optimaal uw bestaande Active Directory-omgeving te blijven gebruiken leert u deze met DirSync en Active Directory Federation Services (ADFS) te koppelen aan Office 365.

Voor wie

Deze training is speciaal ontwikkeld voor (systeem)beheerders die verantwoordelijk zijn/worden voor het implementeren van een Office 365-omgeving.

Voorkennis

Om deze training met succes af te ronden dient u globale kennis te hebben van de mogelijkheden van de componenten van Office 365. Daarnaast is fundamentele kennis van netwerken, security en hardware noodzakelijk.

Kenmerken van deze training

  • 5 klassikale lesdagen.
  • Officiële Microsoft Moc boeken met virtuele lab omgeving.
  • Gratis proefexamens.
  • Microsoft Certificate of Achievement.
  • Lunch, koffie en thee zoveel u wilt.

100% Kwaliteitsgarantie!

Decisco is een door Microsoft gecertificeerd opleidingsinstituut en geeft enkel de officiële klassikale Microsoft opleidingen. Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze trainingen, dat wij al onze cursisten een waardevolle garantie durven te geven. In het uitzonderlijke geval dat de cursist na het volgen van een training niet voor de volle 100% tevreden is, bieden wij hem de mogelijkheid om de betreffende training opnieuw te komen volgen. Dit uiteraard geheel kosteloos en zonder enige verplichtingen.

Enige zelfstudie – afhankelijk van de voorkennis van de cursist – wordt aanbevolen.

Advies nodig?

Wilt u advies over uw Office 365 training of opleiding, dan kunt u hierover natuurlijk bellen met onze opleidingsadviseurs op 0346-574411 of een e-mail sturen naar info@decisco.nl