Opleidingen en trainingen

Online ICT opleidingen

Wilt u online ICT opleidingen volgen? Denk dan eens na over een klassikale opleiding, waarbij het aantal zelfstudie-uren wordt verminderd. U profiteert van deze effectieve opleidingsvorm van hoge kwaliteit. Wij zijn een Certified Learning Partner en tevens zijn al onze docenten gecertificeerd en hebben ze een ruime ervaring.

  Direct inschrijven   Bel mij terug   Meer informatie

Online ICT opleidingen

De klassikale online ICT opleidingen van Decisco worden altijd gegeven door een Microsoft Certified Trainer. De lessen staan verder bekend om de volgende kenmerken:

  • Praktijkgericht
  • Interactief
  • Ervaren docenten

Ten eerste zijn de lessen zeer praktijkgericht. Dit betekent dat er niet alleen vanuit het boek wordt gewerkt, maar dat u ook veel bezig bent met praktijkoefeningen. Hiernaast staan onze lessen bekend om de interactiviteit. Onze manier van lesgeven biedt u een hoog slagingspercentage waar wij erg trots op zijn. De ervaren docenten staan altijd voor u klaar en zijn zeer gemotiveerd om u de beste training te verzorgen.

Ervaren trainers

De trainers die onze online ICT opleidingen verzorgen hebben een jarenlange ervaring en de juiste kennis. Bovendien zijn zij geselecteerd op didactische vaardigheden en zijn ze gespecialiseerd in het geven van klassikale en praktijkgerichte lessen. Ze beschikken over een officiële certificering en tevens hebben wij ze geselecteerd op hun vermogen om motiverend en inspirerend te zijn naar de cursisten toe.

Profiteer van onze scherpe prijzen

Wij bieden u certificeringstrajecten en opleidingen die nergens anders zo voordelig zijn. Ons doel is om u de beste kwaliteit te geven tegen de laagste prijs. Heeft u een offerte van een andere organisatie ontvangen die nog goedkoper is? Dan kunt u voor dezelfde prijs bij ons terecht en geven we u nog een extra korting van 10%. Uiteraard moet het dan wel om klassikale lessen gaan bij een gecertificeerd opleidingsinstituut.

Online ICT opleidingen: klassikaal

Bent u geïnteresseerd in onze klassikale methode? Vraag dan direct een offerte aan voor meer informatie over de kosten. Ook kunt u zich inschrijven voor een gratis proefles.