Opleidingen en trainingen

Online ICT trainingen

Zoekt u online ICT trainingen? Decisco is een opleider die u een hoge kwaliteit biedt voor scherpe prijzen. Onze diverse klassikale ICT opleidingen worden gegeven door een Certified Trainer. Interactiviteit staat centraal, net als het praktijkgericht lesgeven.

  Direct inschrijven   Bel mij terug   Meer informatie

Online ICT trainingen

In tegenstelling tot andere aanbieders die werken met zelfstudie, richten wij ons juist op een klassikale begeleiding. Een voordeel voor u is dat u hierdoor thuis minder tijd hoeft te besteden aan de studie. Wij staan achter onze klassikale opleidingen die van hoge kwaliteit zijn. In onze ogen is dit de meest effectieve opleidingsvorm. U krijgt les van een gecertificeerde trainer die de juiste kennis en ervaring in huis heeft.

Kwaliteitsgarantie

We bieden u een 100% kwaliteitsgarantie. Dit kunnen wij u leveren, omdat we helemaal overtuigd zijn van onze opleidingen en trainingen. Dus mocht u toch niet tevreden zijn na het volgen van een training, dan is het mogelijk om dezelfde training nog een keer te komen volgen. Dit kost u niets extra’s en u zit niet vast aan bepaalde verplichtingen.

De voordelen van Decisco

Dit zijn de voordelen van de online ICT trainingen van Decisco:

  • Uitstekende kwaliteit
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Goede service
  • Ruime keuze aan opleidingen en trainingen
  • Gecertificeerde trainers

Wij staan bekend om de hoge kwaliteit die we u bieden tegen aantrekkelijke prijzen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een goede service en dat resulteert in een 100% kwaliteitsgarantie. Bovendien bieden we u een uitgebreide keuze aan diverse opleidingen en trainingen op het gebied van ICT. Deze online ICT trainingen worden gegeven door gecertificeerde trainers die zorgvuldig zijn geselecteerd.

Online ICT trainingen volgen

Heeft u interesse in onze online ICT trainingen? Schrijf u dan eens in voor een gratis proefles. Ervaar zelf de kwaliteit van onze lessen en neem een kijkje tijdens een interessante dag van de trainingen van Decisco. Voor meer informatie over de kosten kunt u altijd een offerte aanvragen.