Opleidingen en trainingen

CompTIA Certificeringen

Direct inschrijven Bel mij terug Meer informatie

 

De A+ certificering van CompTIA (the Computing Technology Industry Association) is de industriestandaard voor de merkonafhankelijke technische vaardigheden van een technicus met zes maanden vakgerichte werkervaring. Het A+ certificaat is een internationaal erkende graadmeter van technische kennis en klantgerichte vaardigheden vereist voor een computertechnicus op basisniveau. Het certificaat dient evenals andere professionele certificaten vooral als kennisbevestiging.

Decisco verzorgt het klassikale CompTIA A+ 2009 Certificeringstraject A+ Essentials en Practical Application.

2 examens verplichtBijbehorende klassikale trainingen
Examen 220-701A+ Essentials 2009 (5 dagen) prijs € 1590,-. De opleiding is geschikt voor het halen van het nieuwe CompTIA examen 220-701. Dit examen is verplicht voor de A+ certificering.
Examen 220-702A+ Practical Application 2009 (5 dagen) prijs € 1590,-. Deze vervolgcursus geeft middels veel praktische oefeningen kennis en vaardigheden over hedendaagse computernetwerken. Dit examen is verplicht voor de A+ certificering.

Enige zelfstudie – afhankelijk van de voorkennis van de cursist – wordt aanbevolen.

Advies nodig?

Wilt u advies over de bovenstaande CompTIA trainingen, dan kunt u hierover natuurlijk bellen met onze opleidingsadviseurs (0346) 574411 of een e-mail sturen naar info@decisco.nl