Opleidingen en trainingen

MCSE Productivity Traject/ MCSA Office / Exchange Trainingen

Direct inschrijven   Bel mij terug   Meer informatie

MCSE Productivity traject voor slechts €1.590,-. Snel Boeken!

Met ingang van 1 oktober 2016 heeft Microsoft veranderingen aangebracht in haar certificeringen. Dat betekent dat het MCSE Messenger traject is komen te vervallen en daarvoor in de plaats MCSE Productivity gelanceerd is.

MCSE Productivity

De basis voor MCSE Productivity wordt gelegd met het MCSA Office 365 Traject (Klik hier voor meer informatie over dit traject)

plus een elective uit de hieronder weergegeven Exchange trainingen

  • Administering Microsoft Exchange Server 2016
  • Designing and deploying Microsoft Exchange Server 2016 (20345-1) (20345-2)

De Standaard prijs bij concullega’s voor één 5-daagse klassikale elective training is €2.390,-. Prijs bij Decisco is 1.590,-. 

Trainingen Exam Moc
Administering Exchange Server 2016 Exam 70-345 M20345-1 (5 dagen)
Designing and Deploying Microsoft Exchange Server 2016  Exam 70-345 M20345-2 (5 dagen)

Kenmerken van deze training

  • 5 klassikale lesdagen
  • Officiële Microsoft Moc boeken en virtuele lab omgeving
  • Gratis proefexamens
  • Microsoft Certificate of Achievement
  • Lunch, koffie en thee zoveel u wilt!

100% Kwaliteitsgarantie!

Decisco is een door Microsoft gecertificeerd opleidingsinstituut en geeft enkel de officiële klassikale Microsoft opleidingen. Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze trainingen, dat wij al onze cursisten een waardevolle garantie durven te geven. In het uitzonderlijke geval dat de cursist na het volgen van een training niet voor de volle 100% tevreden is, bieden wij hem de mogelijkheid om de betreffende training opnieuw te komen volgen. Dit uiteraard geheel kosteloos en zonder enige verplichtingen.

Laagste Prijsgarantie van Nederland voor Klassikale Opleidingen

Nergens in Nederland zijn de MCSA en MCSE certificeringstrajecten  zo voordelig als bij Decisco. Mocht u toch elders een offerte hebben ontvangen die nog voordeliger is, dan bieden wij u dezelfde prijs plus een extra 10% korting, dit omdat Decisco haar cursisten de beste kwaliteit tegen de laagste prijs wil bieden. Voorwaarde is wel dat de opleiding overeenkomstig is aan die van Decisco, d.w.z. klassikale lessen gegeven door een gecertificeerde docent bij een gecertificeerd opleidingsinstituut.

Advies nodig?

Wilt u advies over uw Exchange training of opleiding, dan kunt u hierover natuurlijk bellen met onze opleidingsadviseurs op 0346-574411 of een e-mail sturen naar info@decisco.nl