Opleidingen en trainingen

Microsoft Office trainingen

Decisco garandeert de beste prijs en kwaliteit van Nederland voor het volgen van klassikale Microsoft Office Trainingen. Decisco doet absoluut niet aan zelfstudie en E-learning trajecten waar cursisten met lessen via Internet of op DVD’s bezig gehouden worden. Decisco is gespecialiseerd in klassikale Office opleidingen waarbij een docent op een duidelijke en simpele manier de lesstof aan u uitlegt.

  Direct inschrijven   Bel mij terug   Meer informatie

Decisco is gespecialiseerd in de volgende trainingen:

 

Hoogste Kwaliteit + 100% Kwaliteitsgarantie

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze trainingen, dat wij al onze cursisten een waardevolle garantie durven te geven. In het uitzonderlijke geval dat de cursist na het volgen van een training niet voor de volle 100% tevreden is, bieden wij hem de mogelijkheid om de betreffende training opnieuw te komen volgen. Dit uiteraard geheel kosteloos en zonder enige verplichtingen.

Bovendien is uit de door Microsoft gehanteerde (MTM) cursusevaluaties gebleken dat Decisco, al sinds 2008 steeds opnieuw in de top staat van de best beoordeelde Microsoft opleiders in Nederland door cursisten. 

 

Laagste prijsgarantie van Nederland voor klassikale opleidingen

Mocht u elders een offerte hebben ontvangen die nog voordeliger is, dan bieden wij u dezelfde prijs plus een extra 10% korting, dit omdat Decisco haar cursisten de beste kwaliteit tegen de laagste prijs wil bieden. Voorwaarde is wel dat de opleiding overeenkomstig is aan die van Decisco, d.w.z. klassikale lessen gegeven door een gecertificeerde docent bij een gecertificeerd opleidingsinstituut.

 

Advies nodig?

Als u meer informatie wenst omtrent een bepaalde Office opleiding of als u prijsinformatie wilt, neem dan vrijblijvend contact op met een van onze opleidingadviseurs. Bel: 0346-574411.