Opleidingen en trainingen

VMware certificering

Direct inschrijven Bel mij terug Meer informatie

 

Wilt u zich certificeren, professionaliseren, omscholen of wilt u nieuwe kennis opdoen van best practices op het gebied van ICT? Dan bent u bij Decisco aan het juiste adres!

  • Decisco verzorgt samen met partners, enkel de officiële klassikale erkende WMware trainingen. WMware heeft haar certificeringen onderverdeeld in verschillende niveau’s. Decisco adviseert u graag bij het nemen van de juiste stappen voor het behalen van de door u gewenste certificering.
  • Decisco doet absoluut niet aan zelfstudie en E-learning trajecten waar cursisten met lessen via Internet of op DVD bezig gehouden worden. Decisco is gespecialiseerd in de originele klassikale opleidingen waarbij een docent op een duidelijke en simpele manier de lesstof aan u uitlegt.
  • Decisco garandeert ook de laagste prijs voor het volgen van klassikale VMware opleidingen. Mocht u elders een offerte hebben ontvangen die nog voordeliger is, dan bieden wij u dezelfde prijs plus een extra 10% korting, dit omdat Decisco haar cursisten de beste kwaliteit tegen de laagste prijs wil bieden.

 

VMware vSphere 5 Certificeringen

Een VMware certificering geeft u een bevestiging van de opgedane kennis. Bovendien vergroot u met een certificering uw carrierekansen. Decisco heeft voor u de meest relevante trainingen van VMware in een tabel gezet.

TRAININGENTRAININGSDAGEN
VMware vSphere 5: Install, Configure, Manage V5.15 dagen
VMware vSphere 5: What’s New2 dagen
Vmware View 5: Install, Configure & Manage V5,14 dagen
VMware View 5: Design Best Practices2 dagen
VMware vSphere 5: Design Workshop3 dagen
VMware vSphere 5: Optimize & Scale 5.15 dagen
VMware vCenter Operations Manager: Analyze & Predict2 dagen
VMware vCenter Site Recovery Manager: Install, Configure, Manager 5.12 dagen
Clouding Computing3 dagen

 

 

Advies nodig?

Wilt u een ander of meer gespecialiseerde VMware training volgen, neem dan contact op met Decisco tel: 0346-574411, onze opleidingsadviseurs helpen u graag met het adviseren van de juist training.