Opleidingen en trainingen

Actie! Voor 30 tot 50 % Goedkoper dan bij Conculega’s.

Decisco heeft in de maand januari een aantal spectaculaire acties ingevoerd die veel goedkoper zijn dan de gebruikelijke marktprijzen voorschrijven.

100% Kwaliteitsgarantie!

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze trainingen, dat wij al onze cursisten een waardevolle garantie durven te geven. In het uitzonderlijke geval dat de cursist na het volgen van een training niet voor de volle 100% tevreden is, bieden wij hem de mogelijkheid om de betreffende training opnieuw te komen volgen. Dit uiteraard geheel kosteloos en zonder enige verplichtingen. Bekijk ook onze garanties voor de laagste prijs en hoogste kwaliteit.

Gratis proefles

Decisco is in Nederland het voordeligste opleidingsinstituut voor klassikale opleidingen. We zijn niet alleen de meest voordelige maar we pretenderen ook de beste te zijn in kwaliteit. Daarom geven we een gratis proefles zodat de klant zelf onze kwaliteit van de les kan ervaren en het verschil kan merken tussen klassikaal onderwijs bij Decisco en allerlei andere leervormen die elders gegeven worden zoals E-Learning en Bootcamp trajecten.

Advies nodig?

Wilt u advies over uw MCSA, MCSE opleiding of gratis proefles, dan kunt u hierover natuurlijk bellen met onze opleidingsadviseurs 0346-574411 of een e-mail sturen naar info@decisco.nl.