Opleidingen en trainingen

Superacties in mei! Microsoft MCSA, Associate en Expert Trainingen

100 % klassikale, officiële Microsoft certificeringen! Vergelijk gerust onze prijzen met die van conculega’s en sla nu uw slag! Bel voor uw reservering! 0346-574411

 

MCSA Server 2016 traject  

Klik hier voor meer informatie

MCSA 2016 Upgrade

Klik voor meer informatie

Microsoft 365 Certified Enterprise Administrator Expert certificering (vergelijkbaar met MCSE Office 365)

Klik hier voor meer informatie

Microsoft 365 Certified Modern Desktop Administrator (vergelijkbaar met MCSA Windows 10)

Klik voor meer informatie

Microsoft Certified Azure Administrator Associate (vergelijkbaar met MCSA Azure)

Klik voor meer informatie

100% officiële, klassikale Microsoft trajecten

Het betreft 100% officiële, klassikale Microsoft trajecten. Voor de klas staat altijd een Certified Trainer, waarbij interactief en praktijkgericht lesgeven centraal staat.

N.B. Ook ben je niet verplicht bij inschrijving de trainingen meteen te volgen, je kunt het traject in 2018 flexibel inplannen, conform je eigen beschikbaarheid en onze cursusplanning.

Wil je meer informatie over de prijs en opleiding, dan kun je natuurlijk bellen met onze opleidingsadviseurs op 0346-574411 of een e-mail sturen naar info@decisco.nl. Zij kunnen je duidelijk de mogelijkheden van de verschillende trajecten, trainingen en de volgorde daarvan uitleggen!

Nergens in Nederland zijn de certificeringstrajecten zo voordelig als bij Decisco. Maar het gaat ons echter niet alleen om de voordeligste aanbieder te zijn! Wij willen onze cursisten de beste kwaliteit tegen de laagste prijs bieden. Uit de door Microsoft gehanteerde (MTM) cursusevaluaties is gebleken dat Decisco, al sinds 2008 steeds opnieuw in de top staat van de best beoordeelde Microsoft opleiders in Nederland door cursisten.

Direct inschrijven Bel mij terug Meer informatie

 

https://www.decisco.nl/wp-content/uploads/2012/12/MCSA-logo.jpg