Opleidingen en trainingen

Klassikale Officiële Hyper-V and System Center Training

Direct inschrijven Bel mij terug Meer informatie

Hyper-V and System Center training voor slechts €1590,-. Snel Boeken!

Nergens in Nederland zijn de certificeringstrajecten en opleidingen zo voordelig als bij Decisco. Maar het gaat ons echter niet alleen om de voordeligste aanbieder te zijn! Wij willen onze cursisten de beste kwaliteit tegen de laagste prijs bieden. Uit de door Microsoft gehanteerde (MTM) cursusevaluaties is gebleken dat Decisco, al sinds 2008 steeds opnieuw in de top staat van de best beoordeelde Microsoft opleiders in Nederland door cursisten.

De prijs bij Decisco voor een Hyper-V training is 1590,-. Standaard prijs bij concullega’s is 2390,-.

Trainingen Exam Moc
Server Virtualization with Windows Server 2012 Hyper-V and System Center 2012 R2
Exam 74-409 M20409 (5 dagen)

 

Cursusbeschrijving

  • In deze vijfdaagse klassikale officiële Microsoft-cursus krijgt u praktijkinstructies en doet u praktijkervaring op met het implementeren van Microsoft Server Virtualization met Windows Server 2012 R2 Hyper-V en System Center 2012 R2 Virtual Machine Manager.U doet vaardigheden op die u nodig heeft voor het implementeren en beheren van een Microsoft Server Virtualization-infrastructuur in een bedrijfsomgeving.
  • U leert hoe u Windows Server 2012 R2 Hyper-V en System Center 2012 R2 Virtual Machine Manager configureert, beheert en onderhoudt, inclusief netwerk- en opslagdiensten.
  • U leert ook hoe u belangrijke functies binnen Microsoft Server Virtualization configureert, zoals Generation 2 Virtual Machines, Replication Extension, Online Export, Cross-Version Live Migration, Online VHDX Resizing, Live Migration Performance-tuning, Dynamic Virtual Switch Load Balancing en virtuele Receive Side Scaling (vRSS).
  • Als onderdeel van de cursus voert u praktijkoefeningen uit in een virtuele labomgeving.

Voor wie

Deze training is bedoeld voor IT professionals die verantwoordelijk zijn voor het ontwerpen, implementeren, beheren en onderhouden van een virtualisatie-infrastructuur, of voor degene die geïnteresseerd is in de huidige Microsoft Virtualization technologieën. Daarbij is deze training bedoeld voor degene die beslist welk product voor de virtualisatie geïmplementeerd wordt in de data centers van een organisatie.

Voorkennis

• TCP/IP- en netwerkconcepten
• De diverse opslagtechnologieën en -concepten
• De vaardigheden om in een team/virtueel team te werken
• Windows PowerShell

Let op: deze cursus is gebaseerd op Windows Server 2012 R2 Preview en System Center 2012 R2 Preview. Deze cursus is bedoeld voor ervaren IT-professionals die ondersteuning bieden aan middelgrote tot grote bedrijven en ervaring hebben met het beheer van Windows Server 2012.

Kenmerken van deze training

  • 5 klassikale lesdagen
  • Officiële Microsoft Moc boeken en virtuele lab omgeving
  • Gratis proefexamens
  • Microsoft Certificate of Achievement
  • Lunch, koffie en thee zoveel u wilt!

Advies nodig!

Wilt u meer informatie over de Hyper-V training ? Bel dan met één van onze opleidingsadviseurs naar 0346-574411. Zij kunnen u een passend advies geven.

 

N.B.  Voorwaarde is wel dat de opleiding overeenkomstig is aan die van Decisco, d.w.z. klassikale lessen gegeven door een gecertificeerde docent bij een gecertificeerd opleidingsinstituut.