Opleidingen en trainingen

Klassikale Officiële MCSA Windows 10 Trainingen

Direct inschrijven   Bel mij terug   Meer informatie

MCSA Windows 10 certificering voor slechts €3180,-. Snel Boeken!!!

Nergens in Nederland zijn de certificeringstrajecten en opleidingen zo voordelig als bij Decisco. Mocht u desondanks een offerte hebben ontvangen die elders nog voordeliger is, dan bieden wij u dezelfde prijs plus een extra 10% korting, omdat Decisco haar cursisten de beste kwaliteit tegen de laagste prijs wil bieden.  Een voorwaarde is wel dat het elders ook om een klassikaal officieel Microsoft traject gaat bij een door Microsoft gecertificeerde opleidingspartner.

Het MCSA Windows 10 certificeringstraject bestaat uit 2 trainingen. De Standaard prijs bij concullega’s is €4600,-. Prijs bij Decisco is 3180,-. Prijs voor één training is 1590,-. Hoe meer MCSA Windows 10 trajecten u aanschaft hoe hoger uw korting per cursist. Klik hier voor de Bulkactie!

Trainingen Exam Moc
Installing and Configuring Windows 10 Exam 70-698 M20698 (5 dagen)
Deploying and Managing Windows 10 Using Enterprise Services Exam 70-697 M20697-2 (5 dagen)

 

Kenmerken van deze training

  • 5 of 10 klassikale lesdagen.
  • Officiële Microsoft Moc boeken met virtuele lab omgeving.
  • Gratis proefexamens.
  • Microsoft Certificate of Achievement.
  • Lunch, koffie en thee zoveel u wilt.

100% Kwaliteitsgarantie!

Decisco is een door Microsoft gecertificeerd opleidingsinstituut en geeft enkel de officiële klassikale Microsoft opleidingen. Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze trainingen, dat wij al onze cursisten een waardevolle garantie durven te geven. In het uitzonderlijke geval dat de cursist na het volgen van een training niet voor de volle 100% tevreden is, bieden wij hem de mogelijkheid om de betreffende training opnieuw te komen volgen. Dit uiteraard geheel kosteloos en zonder enige verplichtingen.
Enige zelfstudie – afhankelijk van de kennis en kunde van de cursist- wordt aanbevolen.

Advies nodig?

Wilt u advies over een training of opleiding, dan kunt u hierover natuurlijk bellen met onze opleidingsadviseurs op 0346-574411 of een e-mail sturen naar info@decisco.nl